VIDEO: Η πιο αποτυχημένη πρόταση γάμου, μετά μουσικής












Οι εποχές φαίνεται πως άλλαξαν πολύ...
Ένας ρομαντικός νεαρός αποφάσισε να φορέσει τα καλά του και να...γονατίσει μπροστά στην κοπέλα του, ζητώντας της να τον παντρευτεί.
Η πρόταση γάμου μάλιστα έλαβε χώρα στο κέντρο ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου, μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών και ενός κιθαρίστα, που επένδυσε μουσικά την ...αποτυχημένη αυτή στιγμή. Πήγαν όλα τόσο στραβά!

Εκείνος, είχε διαλέξει το δαχτυλίδι, είχε κάνει πρόβες για να της πει ένα τραγούδι, και να βγάλει ένα συγκινητικό λόγο προκειμένου να εντυπωσιάσει την καλή του. Ζήτησε επίσης από την κοπέλα του να συναντηθούνε έξω από το fast food που βρεθήκανε για πρώτη φορά.

Εκείνη, ανυποψίαστη, περίμενε το σύντροφό της, με σκοπό να κάνουν μια βόλτα, ή έστω να "χτυπήσουν" ένα burger! Έπεσε έξω όμως, βρέθηκε αντιμέτωπη με το ...γάμο!

Η κοπέλα άκουσε την πρόταση και όσα της έλεγε ο καλός της, αλλά από ό,τι φάνηκε δεν άντεξε και έφυγε τρέχοντας.

Όλοι τριγύρω παρακολούθησαν τη στιγμή με ενθουσιασμό, φωνάζοντας μάλιστα «πες ναι!», ώσπου, απογοητευμένοι από την κατάληξη επέστρεψαν στις ασχολίες τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη, και παρατηρείστε το ύφος του "γαμπρού", όταν πια δεν ήξερε από πού να φύγει!



link

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :