Υγιεινός Καφές με Γανόδερμα!


Σας έτυχε ποτέ να βρείτε κάποιο προϊόν που να το καταναλώνετε κάθε μέρα, για το οποίο να μιλήσετε σε κάποιους άλλους χωρίς να σας συνδέει κάποιο οικονομικό όφελος; Είναι τόσο απλό! τίποτε παραπάνω! Σας έχω δύο καλά νέα:
Μην ψάχνετε άλλο, έχετε ήδη βρει ένα τέτοιο προϊόν: Τον καφέ με Γανόδερμα!
Μπορείτε να το κάνετε και εσείς, βγάζοντας χρήματα για τη διαφήμιση που κάνετε!
Μισείτε τη διαδικασία της πώλησης?
Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε να προωθέιτε προϊόντα?
Σας φαίνονται ανυπόφορες οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις, όπου όλοι χειροκροτούν?
Βαρεθήκατε τις πιεστικές τεχνικές πωλήσεων?
Θέλετε να αποφύγετε να καλείτε συγγενείς και φίλους με διάφορες δικαιολογίεςσε "παρέες" που είναι στην πραγματικότητα επιδείξεις προϊόντων  και μετά εκείνοι να τα βάζουν μαζί σας?
Θέλετε να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι και είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά, αλλά απο την άνεση του σπιτιού σας?
Σας λείπει το κεφάλαιο για να ξεκινήσετε ή βαρεθήκατε να τρέχετε άσκοπα για να πληρώνετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; 
Αν οι απαντήσεις σας ήταν "Ναι" σε αρκετά από τα παραπάνω ερωτήματα, η online δικτύωση εφευρέθηκε για ΕΣΑΣ!   Γιατί online δικτύωση?
Επειδή δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να δουλεύει για σένα το επαγγελματικό σου website (και δεν εννοώ τα χιλιάδες ερασιτεχνικά sites προώθησης προϊόντων) 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!
Αν έχετε αποφασίσει να εξερευνήσετε τα μυστικά της online δικτύωσης και νε ξεκινήσετε να χτίζετε τη δική σας οικονομική ανεξαρτησία, υπάρχει ένας ωκεανός πληροφοριών στο Internet. Επαγγελματίες αυτόκλητοι γκουρού σας πουλούν τον εαυτό τους και τις λύσεις τους για τη δική σας ζωή..
Σας έχω ένα άσχημο νέο, αλλά πρέπει να το ξακαθαρίσουμε από την αρχή: Τίποτα δεν δουλεύει αν δεν δουλέψετε! Όσο επαγγελματικό μάρκετινγκ ή όποιο άλλο υλικό κι αν βάλετε στη συνταγή της επιτυχίας, το σημαντικότερο συστατικό για να πετύχετε είστε ΕΣΕΙΣ! Αν θέλετε να συνεχίσετε, διαβάστε παρακάτω!
Ας δούμε τι χρειάζεται να κάνετε βήμα-βήμα:
Πρέπει να αποφασίσετε αν είστε πρόθυμοι να δαπανήσετε μερικές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθέιτε με αυτή την επιχείρηση από το internet, και αν έχετε διαθέσιμα κεφάλαια ύψους 20 (είκοσι) ευρώ, τα οποία δεν θα απειλήσουν το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς σας αν σας λείψουν.
Μια πολύ σημαντική συμβουλή! Πρέπει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτή την επιχείρηση μόνο αν την πιστεύετε, αν σας ενθουσιάζει και αν αιθάνεστε ότι μπορείτε να την κάνετε με ευχαρίστηση. Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό; Επειδή, με δυο λόγια, δεν θα έχετε διάρκεια χωρίς μια τέτοια στάση. Θα ξοδέψετε απλά το χρόνο σας και δεν θα βγάλετε λεφτά!
Εάν δεν μπόρεσα με τίποτε να σας αποτρέψω από το να βγάλετε πολλά λεφτά δουλεύοντας με το σύστημά μου, κάντε κλίκ εδώ{ http://grathens.dxnnet.com/} για να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής.TEL:             6946 057 234      
Το επόμενο βήμα δυστυχώς δεν μπορείτε να το αποφύγετε, πρέπει να πληρώσετε την εγγραφή σας (20 ευρώ), που περιλαμβάνει το φάκελο παρουσίασης και το πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης για την online δικτύωση?
Σκεφτείτε ένα καλό όνομα για ένα website, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα ίδιο website σαν κι αυτό {http://grathens.dxnnet.com/} και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κέρδος (εξοικονόμηση πόρων), ήδη από την αρχή. Πιστεύετε ότι αυτή είναι μια καλή αρχή για την επιχείρησή σας; πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε και κάποιους άλλους
Τελικά, μένουν μόνο δύο πράγματα να κάνετε: Να Μελετήσετε
Αποκτήστε γνώση ώστε να αποφύγετε τα λάθη που κάνουν οι άλλοι. Για αυτό το σκοπό, σας προσφέρουμε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο intranet, το κλειστό σύστημα υποστήριξης και μάρκετινγκ, όπου μπορείτε να βρελιτε όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για την επιτυχία σας.
Να δράσετε
Δώστε σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε να δοκιμάσουν τον καφέ τους ή δώστε σε άλλους τη διεύθυνσή σας στο internet ή το σύνδεσμο για τη διαδικτυακή παρουσίαση της επιχειρηματικής ευκαιρίας και των προϊόντων που γίνεται κάθε εβδομάδα.
+Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας κάθε βράδι πριν πέσετε για ύπνο: ρίξτε μια ματιά στη εξέλιξη του δικτύου σας. Αν εργάζεστε σκληρά, πιστέψτε με, θα νοιώθετε πολύ ωραία :-)!
Για να βγάλετε χρήματα χρειάζεστε μόνο τρία πράγματα
Ένα ευπώλητο προϊόν ή υπηρεσία.
Ένα επαγγελματικό website...ΔΩΡΕΑΝ!
Σταθερή βάση πελατών.
Αν λείπει οποιαδήποτε από αυτές τις προϋποθέσεις, απλά δεν θα βγάλετε ποτέ χρήματα.
Σας έχω καλά νέα: μπορούμε να σας δώσουμε και τις τρεις προϋποθέσεις για την επιχείρησή σας..
http://grathens.dxnnet.com/    e-mail : ERGASIAOE@GMAIL.COM   TEL:            6946 057 234      .


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :