Ο Άγιος Βασίλης έχει λάβει 15.000.000 γράμματα!



Ο Άγιος Βασίλης έχει λάβει 15.000.000 γράμματα!Στο μαγευτικό στο χωριό του Άη Βασίλη, στο Ροβανιέμι, όλα είναι έτοιμα για το γιορτινό ταξίδι
του στον κόσμο.Τα γράμματα έχουν ήδη φτάσει, διαβάστηκαν, τα ξωτικά έβαλαν τα δώρα σάκο και ο... Ρούντολφ είναι πανέτοιμος για δράση.


Φέτος ο αγαπημένος άγιος των παιδιών έλαβε γράμματα από μικρούς του φίλους που ζητούσαν κυρίως κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Από το 1985 ο Santa Claus έχει λάβει περισσότερα από 15 εκατομμύρια γράμματα από 198 χώρες….


Στην Αυστραλία ο ριψοκίνδυνος Αη Βασίλης, με πιο καλοκαιρινή διάθεση, βούτηξε στα νερά του ενυδρείου και χωρίς φόβο μοίρασε τα …δώρα του στους καρχαρίες! Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα το μοναδικό θέαμα.


Πάντως ο άγιος θα πρέπει να αφιερώσει πολύ χρόνο, για να διαβάσει αυτό το γράμμα από τη Ρουμανία…. Έχει μήκος 60 μέτρα και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, αφού γεμίζει με διάφορες ευχές από μικρούς και μεγάλους.


Υπήρχαν και άλλες ευχές διαφορετικού περιεχομένου προς τον Άγιο των Χριστουγέννων. Μια γυναίκα ζήτησε έναν καλύτερο σύζυγο και μια άλλη ένα δείπνο με τον Αντρέα Ράϊκου, διάσημο ρουμάνο τηλεοπτικό αστέρα.


Στο Παρίσι μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν μια βόλτα στον πάγο, στον Πύργο του Άιφελ. Στον πρώτο όροφο στήθηκε ένα παγοδρόμιο 200 τετραγωνικών μέτρων!
http://exodosclub.blogspot.com/

http://24wro.blogspot.com/

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :