Μοίραζε φυλλάδια με ερωτικές φωτογραφίες της πρώην φίλης του!

Ένας άνδρας 68 ετών από τη Σουηδία, ο οποίος ήθελε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του, μία γυναίκα 38 ετών από τη Βουλγαρία, με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε κατά το παρελθόν σχέση μαζί της και το τελευταίο διάστημα είχαν χωρίσει, βρέθηκε να μοιράζει ...
φυλλάδια γραμμένα στην Αγγλική γλώσσα υβριστικού και δυσφημιστικού περιεχομένου για το πρόσωπο της στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου. Την πράξη του οποίου κατήγγειλε η 38χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσόνήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σουηδός είχε τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου με την Βουλγάρα τις οποίες στη συνέχεια τύπωσε σε φυλλάδια τα οποία μοίραζε και τοιχοκολλούσε μάλιστα γράφοντας «Κοιτάξτε ποια με άφησε!!».

Τελικά ο Σουηδός συνελήφθη χθες το απόγευμα, στα Μάλια , από άνδρες του Τμήματος της περιοχής για συκοφαντική δυσφήμιση και απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση ενώ σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου που οδηγούσε, βρέθηκε πρωτότυπο φυλλάδιο όμοιο με τα φωτοαντίγραφα που διαμοιραζόταν.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
..
..
.. http://exodosclub.blogspot.com/ . .
πηγή: trelokouneli.gr.

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :