Επίθεση της Χρυσής Αυγής στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ…

Μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κάνει λόγο για την μυστική δημοσκόπηση που έφθασε στα χέρια του πρωθυπουργού και δημιούργησε νέα δεδομένα αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις η Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε από… τον επίσημο διαδικτυακό της τόπο επίθεση προς την εφημερίδα. Διαβάστε ακριβώς την ανάρτηση: Σε μία μεγάλη αποκάλυψη – και σε έναν οχετό λάσπης και συκοφαντιών – προχώρησε σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Σε τετρασέλιδο άρθρο με τίτλο «Έσκασε το αυγό του φιδιού», παρουσιάζονται στοιχεία για μυστική δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο Σαμαράς και τα αποτελέσματά της τον άφησαν άφωνο. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 18% και εκτίμηση των δημοσκόπων είναι πως – λόγω κρυφής ψήφου – το πραγματικό μας ποσοστό είναι αρκετά μεγαλύτερο από 20%. Αυτή την είδηση είχε αποκαλύψει από χθες το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα.

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, που ήταν ήδη γνωστές στο επιτελείο της Χρυσής Αυγής, το Μαξίμου ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης. Ακόμα και στα κείμενα που συνοδεύουν το σημερινό κύριο άρθρο των Παραπολιτικών, παρουσιάζονται τερατολογίες και μυθιστορήματα για δήθεν… «εσωτερικές έριδες στην Χρυσή Αυγή, χρηματοδότηση από εφοπλιστές και σκοτεινά κέντρα, κ.ο.κ.». Για να κατανοήσει ο αναγνώστης μας την αθλιότητα του κυκλώματος Σαμαρά (που μοιράζει ευρώ και διαφημίσεις σε ιστολόγια και εφημερίδες για να δυσφημούν την Χρυσή Αυγή), παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά αποσπάσματα: Ενδεικτικό των αντιδράσεων ήταν το non paper που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στα έδρανα των χρυσαυγιτών βουλευτών. Σε αυτό μεταξύ άλλων εκφραζόταν η ανάγκη διεξαγωγής συνεδρίου, ενώ κατατέθηκε αίτημα ελέγχου στα οικονομικά του κόμματος με την παρουσία ορκωτών λογιστών… στο ίδιο έγγραφο υπήρχαν καταγγελίες περί θολού τοπίου όσον αφορά τη λήψη των αποφάσεων. Μία μερίδα στελεχών της Χρυσής Αυγής επιδιώκουν τη διεύρυνση του εσωκομματικού πλουραλισμού».

Με δύο λόγια στη Χρυσή Αυγή διακινούμε «non paper» και αναζητούμε… εσωκομματικό πλουραλισμό! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια και γελάνε ακόμα και οι πέτρες με τις ανοησίες τους. Δεν προχωράμε σε περαιτέρω αναπαραγωγή των εν λόγω αθλιοτήτων, γιατί οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας έχουν πολύ σοβαρότερα ενδιαφέροντα από το να διαβάζουν τις βλακείες που διαρρέουν τα παπαγαλάκια της Νουδούλας. Θα σταθούμε όμως σε ένα σημαντικό σημείο.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του άρθρου, τα Παραπολιτικά ασχολούνται με τα οικονομικά του κόμματος. Επισημαίνουν συγκεκριμένα πως είναι αδύνατο να κάνουμε τόσες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και να ανοίγουμε τόσα νέα γραφεία, χωρίς να «τα πιάνουμε» από σκοτεινά κέντρα, εφοπλιστές του Λονδίνου (μόνο στην ομάδα Έψιλον και σε σιωνιστικές τράπεζες δεν αναφέρονται). Τα ίδια λένε και οι συριζαίοι και όλα τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου. Τους συνιστούμε να μην κουράζονται, η λύση είναι απλή. Μπορεί και τα δικά τους κόμματα να επιτύχουν τόσο συνετή διαχείριση των οικονομικών τους και να πραγματοποιήσουν ανάλογες κοινωνικές δράσεις. Μοναδικό προαπαιτούμενο να βγάλουν τα καβούρια από τις τσέπες τους. Να πάψουν να σκορπάνε τα εκατομμύρια του δημοσίου για πισινάρες, βιλάρες και αυτοκινητάρες. Να επιστρέψουν έστω και μισό ευρώ στον ελληνικό λαό. Μόνο τότε θα έχουν το ηθικό δικαίωμα να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή.»

πηγη parapolitika.gr


         eXodosclub.blogspot.gr



πηγή
                                                     -->

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :