Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη για τον Γιώργο Παπανδρέου

Την Κρήτη επέλεξε για τις πασχαλινές διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς οι οικογενειακοί δεσμοί του με το νησί μας έχουν πλέον πολύ ισχυροί. Η οικογένεια του…

Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως βρήκε το χρόνο να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας όμορφες και ζεστές στιγμές.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο πρώην πρωθυπουργός γευμάτισε με την οικογένειά του σε γνωστό εστιατόριο, ενώ στο μενού κυριαρχούσαν τα ψαρικά. Συγκεκριμένα, στο τραπέζι κάθονταν ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Άννα, η κόρη τους η οποία σπουδάζει στην Κρήτη αλλά και το ευτυχισμένο ζευγάρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε, Ανδρέας και Πωλίνα Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Τίττου για λίγα λεπτά αμέσως μετά το γεύμα ενώ οι άντρες ασφαλείας περιφρουρούσαν κάθε κίνησή του. Ωστόσο, αναστάτωση σε ολόκληρη την πόλη έχει προκαλέσει η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, αφού τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας που τον συνοδεύουν έχουν

προκαλέσει την περιέργεια των περαστικών. Για την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού έχουν επιστρατευτεί εκτός από τους άνδρες ασφαλείας και δύο τζιπ της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος).

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :