Μαφιόζοι εκτέλεσαν 75χρονο «κατά λάθος»

Ο 75χρονος Μαριάνο Μποτάρι, δολοφονήθηκε, μάλλον «κατά λάθος», χθεςτο πρωί από πληρωμένους εκτελεστές που δούλευαν για την μαφία της Νάπολης, την Καμόρα.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Ιταλίας, πρόκειται για τη νιοστή…

εκτέλεση αυτού του είδους, δηλαδή μια δολοφονία πιθανόν λόγω «λάθους αναγνώρισης», και πάντως ένα ακόμη γεγονός αντιπροσωπευτικό της συχνά εφιαλτικής καθημερινότητας την οποία βιώνει ο ιταλικός Νότος.

Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος Ναπολιτάνος να πυροβολήθηκε θανάσιμα στο πρόσωπο απλώς και μόνο επειδή αποφάσισε να περάσει την διασταύρωση κάτω από το σπίτι του, την ώρα που κατέφθαναν στο σημείο οι δυο μοτοσικλέτες με τους δήμιους οι οποίοι μπορεί να σκόπευαν να προχωρήσουν σε κάποιο άσχετο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Ο Μποτάρι είχε βγει για λίγα λεπτά από το διαμέρισμά του για να αγοράσει τρόφιμα για τον ίδιο και την κατάκοιτη γυναίκα του – στην οποία παρείχε κάθε δυνατή φροντίδα. Έχω μείνει άναυδος, είναι κάτι ασύλληπτο και σοκαριστικό, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», δήλωσε ο ιερέας της περιοχής, Τζουσέπε Ντε Κρεσέντσο.

Οι καραμπινιέροι στη συνοικία Σαν Τζοβάνι α Τεντούτσιο της Νάπολης αναζητούν τους δράστες και χρησιμοποιούν για να τους αναγνωρίσουν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων εμπορικών καταστημάτων και τραπεζών της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :