Τόνι Άμποτ: Παραμένουν σοροί στο σημείο της συντριβής

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ δήλωσε σήμερα ότι παραμένει ασαφής ο αριθμός των σορών των επιβατών της πτήσης MH17 που έχουν μεταφερθεί με τρένο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, ενώ άγνωστος είναι και ο αριθμός των σορών που…

ενδεχομένως να βρίσκονται ακόμη στον τόπο της τραγωδίας.

Και οι 298 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines–περιλαμβανομένων 28 Αυστραλών υπηκόων και εννέα κατοίκων Αυστραλίας–σκοτώθηκαν κατά την κατάρριψή του πάνω από την Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα. Είναι αρκετά πιθανό πολλά πτώματα να βρίσκονται ακόμη εκεί, στο ύπαιθρο εν μέσω του ευρωπαϊκού θέρους, έρμαια της ζέστης και των ζώων», είπε ο Άμποτ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Καμπέρα.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός έκανε έκκληση για τη διενέργεια «έρευνας για την πλήρη περισυλλογή» των πτωμάτων από τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους στην ανατολική Ουκρανία, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των ρωσόφωνων αυτονομιστών.

Ο Άμποτ εξέφρασε τις «σοβαρές του ανησυχίες» αναφορικά με την περισυλλογή των σορών όλων των θυμάτων. Μέχρι αυτή τη στιγμή υπήρξε αρκετά ερασιτεχνική», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «όσο είναι πιθανό να υπάρχουν πτώματα Αυστραλών εκεί έξω, οφείλουμε στις οικογένειές τους να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την περισυλλογή τους».

Ολλανδοί εμπειρογνώμονες ανακοίνωσαν ότι έχουν καταμετρήσει μέχρι στιγμής 200 σορούς- λιγότερες δηλαδή από τις 282 για τις οποίες έκαναν λόγο οι φιλορώσοι αυτονομιστές.

Οι διεθνείς παρατηρητές, εξάλλου, είπαν ότι κάποια πτώματα αποσυντίθενται κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο στην τεράστια έκταση όπου συνετρίβη το αεροσκάφος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :