Στην Ολλανδία οι πρώτες σοροί

Δύο στρατιωτικά αεροσκάφη που μεταφέρουν τις σορούς των ανθρώπων που μετέβαιναν στο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών το οποίο συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία, έφτασαν στην Ολλανδία. Το ολλανδικό στρατιωτικό…

αεροσκάφος μετέφερε 16 σορούς ενώ το αυστραλιανό 24.

Τα δύο αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης Αϊντχόβεν, όπου βρίσκονταν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας καθώς και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε.

Τα λείψανα των θυμάτων του Boeing της Malaysia Airlines θα μεταφερθούν εντός των επόμενων ημερών σε μια στρατιωτική βάση στο Χίλβερσουμ. Εκεί οι ειδικοί θα αναλάβουν το επίπονο έργο της αναγνώρισης τους, κάτι που μπορεί να πάρει πολλούς μήνες.

Οι καμπάνες των εκκλησιών στην Ολλανδία ήχησαν πένθιμα για περίπου πέντε λεπτά, προτού τα αεροσκάφη φτάσουν στο αεροδρόμιο.

Δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν οι φιλορώσοι

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :