Ποια ονόματα παίζουν για τη θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν

Κορυφώνεται ο πολιτικός πυρετός για την επιλογή του προσώπου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σύνθεση της νέας Κομισιόν από τη θέση του επιτρόπου με τους υποψήφιους αντί να μειώνονται… να αυξάνονται τις τελευταίες…

ημέρες.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ανακοινώσει την τελική του επιλογή μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Η περιζήτητη θέση παίζεται έως τώρα στα χαρτιά

μεταξύ Ντόρας

Μπακογιάννη ,Μαρίας Δαμανάκη και Κ.Χατζηδάκη, ενώ πλέον στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Γ. Κουμουτσάκου, της Ρόδης Κράτσα, αλλά και του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη λένε ότι πρόκειται για απόφαση του πρωθυπουργού και δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες, ενώ σημειώνεται ότι οι δυο τους συναντήθηκαν πρόσφατα, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχαν.

Ανάλογη είναι και η αντίδραση από την πλευρά του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Στενοί συνεργάτες του λένε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς βρέθηκε στο επίκεντρο το όνομα του υπουργού.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως η κυβέρνηση επιθυμεί ένα καλύτερο πόστο, για τον νέο Έλληνα επίτροπο. Αυτό θα είναι και το κλειδί για την τελική επιλογή του προσώπου που θα μετακομίσει στις Βρυξέλλες, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :