Συνάντηση Μπαν Κι-μουν και Τζον Κέρι στο Κάιρο

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι θα προσπαθήσουν σήμερα από το Κάιρο να επιτύχουν κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς 14 ημέρες μετά την έναρξη της ισραηλινής…

επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας που έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 583 Παλαιστινίων.

Από την αιγυπτιακή πρωτεύουσα, όπου συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ αμέσως μετά την άφιξή του, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών υποσχέθηκε τη νύκτα πακέτο οικονομικής βοήθειας 47 εκατομμυρίων δολαρίων προς τους πολίτες της Λωρίδας της Γάζας.

Η Αίγυπτος διαδραματίζει κατά παράδοσιν μεσολαβητικό ρόλο στις συγκρούσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας.

Η κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει τις επιχειρήσεις στον παλαιστινιακό θύλακα, για να σταματήσει την εκτόξευση ρουκετών εναντίον του ισραηλινού εδάφους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :