«Ο επαρχιακός Τύπος δεν μπορεί να οδηγηθεί στη κρεμάλα των μνημονίων»

Δεν πρέπει να αφήσουμε τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να σκοτώσει τις εφημερίδες της περιφέρειας. Ο επαρχιακός Τύπος δεν μπορεί να οδηγηθεί στη κρεμάλα των μνημονίων», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ,…

σχετικά «με την αποστέρηση των προκηρύξεων από τα περιφερειακά ΜΜΕ που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο». Όλοι οι βουλευτές, ελπίζω και αυτοί που εκλέγονται στην Αθήνα, να απαιτήσουν να αποσυρθεί το άρθρο 152 του προκρούστιου πολυνομοσχεδίου ή να αξιώσουν την αποδοχή των τροπολογιών που ζητούν οι εκδότες και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ της περιφέρειας, που κρατούν ζωντανό τον τόπο τους με την τοπική ενημέρωσή τους» πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε ο κ. Κουίκ, «με την «απαγόρευση» των προκηρύξεων στα περιφερειακά έντυπα ΜΜΕ, η συγκυβέρνηση, εκτός της οικονομικής καταστροφής των εντύπων, συνεργεί και στην αδιαφάνεια των διαγωνισμών ανάληψης δημοσίων έργων και στην μη γνωστοποίηση των αναδόχων και του κόστους του έργου που ανέλαβαν».

Επίσης, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι ο εισηγητής του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου, Κώστας Δαμαβολίτης, «θα απαιτήσει στην Επιτροπή που μετέχει, να μην εφαρμοστεί το άρθρο 152 ως έχει». Εάν δεν έχουμε θετική εξέλιξη, οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση και στην ολομέλεια από την άλλη Τρίτη, όπου στο συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο έχω οριστεί κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» κατέληξε ο κ. Κουίκ.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :