Δανία: Πέρασαν αγχωμένο φοιτητή για… τρομοκράτη

Η νευρικότητα ενός νεαρού άνδρα που διάβαζε ένα βιβλίο για την τρομοκρατία μέσα σε ένα τρένο που κατευθυνόταν στην Κοπεγχάγη οδήγησε σε… ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές αρχές που αναζητούσαν μανιωδώς τον "επίδοξο…

τρομοκράτη", μέχρι να ανακαλύψουν τελικά ότι επρόκειτο για έναν στρεσαρισμένο φοιτητή που πήγαινε να δώσει εξετάσεις. Εάν δείτε τον άνδρα που, σύμφωνα με έναν μάρτυρα, έχει ύποπτη συμπεριφορά, επικοινωνήστε με την αστυνομία", ανέφερε το πρωί μέσω του Twitter η αστυνομία της Δανίας. Δόθηκαν μάλιστα στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες του "υπόπτου", τραβηγμένες από κάμερα ασφαλείας.

Λίγο αργότερα, η τυχαία ανακάλυψη μιας ξεχασμένης βαλίτσας σε μια πλατεία της Κοπεγχάγης προκάλεσε πανικό αλλά και την ευρεία κάλυψη του θέματος από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ύποπτος άνδρας είχε "μεσανατολίτικα χαρακτηριστικά, μαύρα μαλλιά και πυκνά γένια".

Μετά από έξι ώρες αναζήτησης η αστυνομία παραδέχτηκε τελικά ότι δεν υπήρχε καμία αστυνομική απειλή και ότι ο "μεσανατολίτης" ήταν απλώς ένας φοιτητής, αγχωμένος από το διαγώνισμα που επρόκειτο να γράψει.

Ο νεαρός Αλίσιβ Σέραν σπουδάζει αγγλικά και το βιβλίο War on Terror (Πόλεμος εναντίον του Τρόμου) ήταν στο πρόγραμμα των μαθημάτων του, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TV2. "Συνταξιδιώτη μου στο τρένο, λυπάμαι που σας τρόμαξα. Στο μέλλον θα χαμογελώ περισσότερο", είπε ο φοιτητής.

Ο Σέραν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δεν έκρυψε πάντως ότι… τρομοκρατήθηκε ο ίδιος όταν είδε το πρόσωπό του στα μέσα ενημέρωσης.Όπως είπε, κρύφτηκε στις τουαλέτες καθώς φοβήθηκε ότι θα τον σκότωναν. Δεν πιστεύω ότι υπερβάλαμε", είπε από την πλευρά του ο αξιωματικός της αστυνομίας Μόγκενς Λόριντσεν. "Δεν αρνούμαστε ότι η υπόθεση αυτή θα μπορούσε να έχει αρνητικά αποτελέσματα, όμως δεν είχαμε κάποια ένδειξη ότι ο κόσμος φοβήθηκε", πρόσθεσε.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :