Θετική η Κύπρος στον διορισμό του Έσπεν Μπαρθ Άιντε

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι αποτελεί θετική εξέλιξη ο επικείμενος διορισμός του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Νορβηγίας Έσπεν Μπαρθ Άιντε, ως ειδικού συμβούλου του Γ.Γ. του ΟΗΕ, λέγοντας πως…

θα συμβάλει στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού, χωρίς να παραγνωρίζεται ότι το κλειδί για τη λύση βρίσκεται στην Άγκυρα.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε τη σύμφωνο γνώμη της κυβέρνησης για το διορισμό του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Νορβηγίας, αφού ενημέρωσε τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Η διαδικασία επιλογής και διορισμού του είναι ακόμη σε εξέλιξη και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών τέλος της εβδομάδας, ή αρχές της άλλης, μετά την έγκριση και του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής Κουντρέντ Οζερσάη σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι και η τουρκοκυπριακή πλευρά απάντησε θετικά στον διορισμό του κ. Άιντε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :