Δεν ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του και σκηνοθέτησε τον θάνατο του

Ένας νεαρός από τις ΗΠΑ που δεν ήθελε να παντρευτεί την επί σειρά ετών μνηστή του αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να την ξεφορτωθεί είναι να στήσει τον θάνατο του. Ο γάμος του ζευγαριού είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Αγγλία, στον… τόπο καταγωγής της νύφης. Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ταξίδι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στην Βρετανία, όμως, ο Τάκερ Μπλάντφορντ τηλεφώνησε στην φίλη του και προσποιήθηκε ότι ήταν ο… πατέρας του και μελλοντικός πεθερός της. Ο Τάκερ είναι νεκρός… Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να στο πω, αλλά είναι νεκρός», είπε ο νεαρός παριστάνοντας τον πατέρα του. Η 23χρονη Άλεξ Λάντσεστερ δεν πίστευε στα αυτιά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας metro.co.uk, η νεαρή έγινε ράκος και για πολύ καιρό δεν μπορούσε να συνέλθει και να ξεπεράσει το σοκ από την απώλεια.

Όταν πια κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της θεώρησε σωστό να τηλεφωνήσει στους γονείς του Τάκερ για να συλλυπηθεί και εκεί έπαθε το σοκ. Όμως οι γονείς του νεαρού δεν ήταν στο «κόλπο» και της είπαν πως ο γιος τους είναι καλά στην υγεία του και φυσικά ζωντανός. Αργότερα έγινε γνωστό πως δεν γνώριζαν το παραμικρό για τον επικείμενο γάμο και στάθηκαν στο πλευρό της κοπέλας.«Δεν νομίζω ότι θα καταφέρω ποτέ να εμπιστευτώ ξανά κανέναν άντρα», δήλωσε σχετικά με την ιστορία της η Άλεξ.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :