Χιροσίμα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις κατολισθήσεις

Τα σωστικά συνεργεία συνέχισαν όλη τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη την αναζήτηση αγνοουμένων στη Χιροσίμα η οποία χτυπήθηκε από φονικές κατολισθήσεις με αποτέλεσμα 39 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους 7 να εξακολουθούν…

να θεωρούνται αγνοούμενοι ενώ πάνω από χίλιοι αναγκάστηκαν να αναζητήσουν καταφύγιο σε δημόσιους χώρους, σε αυτή την ιστορική πόλη της νοτιοδυτικής Ιαπωνίας.

Περίπου 2.500 πυροσβέστες, αστυνομικοί και στρατιώτες συμμετέχουν στην αναζήτηση επιζώντων περισσότερο από 24 ώρες μετά την καταστροφή.

Οι κατολισθήσεις σημειώθηκαν στη Χιροσίμα το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη εξ αιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων Μέσα σε τρεις όπως ανέφεραν οι ειδικοί έπεσαν περισσότερα από 200 χιλιοστά βροχής ένας όγκος νερού που υπό ομαλές πέφτει συνήθως μέσα σε ένα μήνα.

Οι επίσημες ιαπωνικές αρχές αναγνωρίζουν ότι άργησαν να επέμβουν και να ζητήσουν από τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ειδικά σε περιοχές κοντά σε λόφους όπου και έγιναν οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Ο δήμαρχός της Χιροσίμα Καζούμι Ματσούι παραδέχθηκε ότι οι αρχές εξέδωσαν εντολή εκκένωσης των περιοχών ενώ είχε συμβεί η καταστροφή.

Οι καιρικές συνθήκες στη Χιροσίμα παραμένουν εξαιρετικά ασταθείς και υπάρχει ο κίνδυνος για νέες βροχοπτώσεις τις απογευματινές ώρες, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς εμπειρογνώμονες με δεδομένη τη σημερινή κατάσταση του εδάφους, είναι πολύ πιθανόν να προκληθούν νέες κατολισθήσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :