ΕΕ: Στις 8 Οκτωβρίου η σύνοδος για την απασχόληση στο Μιλάνο

Η σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απασχόληση θα πραγματοποιηθεί τελικά τον επόμενο μήνα έπειτα από πρωτοβουλία των ηγετών της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι και της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, παρά τις προηγούμενες πληροφορίες…

που έκαναν λόγο για την επ’ αόριστον αναβολή της, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Διόρθωση: Η σύνοδος για την απασχόληση επιβεβαιώθηκε για τις 8 Οκτωβρίου στο Μιλάνο», ανέφερε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Πία Αρενκίλντε στο Twitter.

Νωρίτερα η Αρενκίλντε είχε πει στους δημοσιογράφους ότι η σύνοδος αναβάλλεται, όπως είχε ανακοινώσει την Τετάρτη ο Ιταλός υφυπουργός Εξωτερικών, Μπενεντέτο ντέλα Βέντοβα.

Η διεξαγωγή αυτής της αφιερωμένης «στην απασχόληση και ιδιαίτερα στην απασχόληση των νέων» συνόδου κορυφής είχε αποφασισθεί κατ΄ αρχήν από το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στα τέλη Αυγούστου.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :