Κύπρος: Ακυρώθηκε η αυριανή απεργία των δημοσίων υπαλλήλων

Η παρέμβαση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την ΠΑΣΥΔΥ (Παγκύπρια Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων) απέτρεψε την προγραμματισμένη για αύριο απεργία σε όλο τον δημόσιο τομέα. Ο κ. Αναστασιάδης είχε το πρωί συνάντηση…

με τους συνδικαλιστές και τους διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα φορολόγησης του εφάπαξ ούτε μειώσεων σε μισθούς και συνταξιοδοτικά ωφελήματα.

Μετά τις δεσμεύσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ δήλωσε πως δεν βλέπει λόγο για πραγματοποι9ηση της απεργίας. Την ίδια στάση θα τηρήσουν και οι καθηγητές και οι δάσκαλοι αλλά και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ.

Με τις ηγεσίες των Οργανώσεων συμφωνήθηκε η συνέχιση του διαλόγου για εξεύρεση τρόπων, ώστε πέραν της διασφάλισης των θεμελιωδών συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και την ενίσχυση της συνταξιοδοτικής ασφάλειας, να διασφαλισθεί και η βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :