Η Μόσχα προειδοποιεί το Κίεβο και τις Βρυξέλλες

Η Ρωσία εξέδωσε σήμερα νέα προειδοποίηση ότι θα λάβει μέτρα αν η ΕΕ ή η Ουκρανία προχωρήσει σε κινήσεις για την εφαρμογή μιας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου.

Το Κίεβο και οι Βρυξέλλες συμφώνησαν αυτόν τον μήνα να καθυστερήσουν…

την εφαρμογή της συμφωνίας έως την 31η Δεκεμβρίου 2015, αφού η Ρωσία απείλησε να επιβάλει δασμούς σε ουκρανικά προϊόντα σε περίπτωση που η εφαρμογή της προχωρούσε.

Η Ρωσία υποστηρίζει πως η οικονομία της θα υποστεί ζημία από τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου επειδή αυτή θα επιτρέψει στην Ουκρανία να εξάγει φθηνότερα ευρωπαϊκά αγαθά στη Ρωσία, σε βάρος των τοπικών προϊόντων, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως η Ρωσία "είναι έτοιμη να λάβει απαντητικά μέτρα αν προχωρήσει η εφαρμογή της συμφωνίας παραβιάζοντας συμφωνίες που είχαν συναφθεί προηγουμένως".

Δεν έδωσε λεπτομέρειες για οποιαδήποτε ενδεχόμενα μέτρα.

Η ΕΕ ελπίζει πως η καθυστέρηση της εφαρμογής της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου θα δώσει το χρόνο για να καθησυχασθούν οι ρωσικές ανησυχίες γι» αυτή. Η Ρωσία έχει δηλώσει πως θέλει τριμερείς διαπραγματεύσεις για την τροποποίηση της συμφωνίας.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :