Το ιδρύμα «Σταύρος Νιάρχος» ανακαίνισε το Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Εκ βάθρων ανακαινίστηκε η Κλινική Θώρακος του Νοσοκομείου Νίκαιας, με χορηγία του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος». Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την κτιριακή υποδομή και πλήρη και τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Σήμερα…

τελέστηκε αγιασμός από το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο και στη συνέχεια χαιρέτισαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Γρηγοράκος, η υφυπουργός Υγείας κυρία Παπακώστα και ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Πεταλάς, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την επιθυμία του Νοσοκομείου για τη συνέχεια της συνεργασίας με το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος κ. Κασκαρέλης ανέπτυξε με συντομία την πολιτική του Ιδρύματος σχετικά με τις χορηγίες.

Στην τελετή παρέστησαν εκτός των ανωτέρω και ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ι. Τραγάκης, οι βουλευτές κ.κ. Α. Νεράντζης και Π. Μελάς, ο γεν. γραμματέας του Υ.Υ. & Κ.Α. κ. Κοντοζαμάνης, ο διοικητής της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου κ. Α. Παπαρούπας και οι αναπλ. διοικητές κ.κ. Αλεβίζος και Πλάτσης, καθώς και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Β. Ανεμοδουρά, η διοικήτρια του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ κ. Γιαννακάκου, ο διοικητής του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ κ. Βλαχάκος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νικαίας – Ρέντη κ. Κοτζαμάνης, ο αναπλ. διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δόκος, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου κ. Βαϊκούσης, ο δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κουλόπουλος , οι δ/ντές των Ιατρικών Τμημάτων, υπηρεσιακοί παράγοντες και μεγάλος αριθμός υπαλλήλων του Νοσοκομείου.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :