Κωνσταντινόπουλος: Ο κ. Σταθάκης λογαριάζει «χωρίς τον ξενοδόχο»

Την αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσαν οι βολές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη για τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο υφυπουργός Ανάπτυξης…

και Ανταγωνιστικότητας «με αφορμή την επικίνδυνη παροχολογία και τις ανέξοδες και αδιέξοδες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ για αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για το κοινωνικό πρόγραμμα και απαντώντας στην αντίδραση του υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη που επαναλαμβάνει τις αοριστολογίες περί των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, επαναλαμβάνει την πρόσκληση προς κάθε αρμόδιο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσέλθουν στο ΥΠΑΑΝ, ώστε η κάθε πλευρά να μιλήσει με έργα και κοστολογήσεις και να διαπιστωθεί ποιος υπόσχεται και λογαριάζει «χωρίς τον ξενοδόχο»».

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, «ο κ. Σταθάκης μάλιστα, ελέγχεται για την αξιοπιστία του καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι αναφορικά με τα κεφάλαια προερχόμενα από το ΤΧΣ και το ΕΣΠΑ, τόσο για τη δυνατότητα άντλησης όσο και για το ύψος των κεφαλαίων, επικαλείται διαφορετικά ποσά (9 δις) από την ηγεσία του κόμματος (11,5 δις) και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είναι καιρός αν μη τι άλλο να συντονίσουν τα κομπιουτεράκια τους».

Επίσης καλεί την κ. Δούρου -αλλά και όποιον άλλο περιφερειάρχη ανά την Ελλάδα ενστερνίζεται τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ περί αναθεωρήσεων του ΕΣΠΑ-, να απαντήσει ποια συγκεκριμένα έργα του ΕΣΠΑ είναι διατεθειμένη να απεντάξει για να εξασφαλίσει τα δισ. που υπολογίζει το κόμμα της.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :