Παρολίγο τραγωδία στον Άγιο Στέφανο: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της από τα ορμητικά νερά

Στιγμές αγωνίας έζησε μια νεαρή οδηγός η οποία εγκλωβίστηκε από τα ορμητικά νερά λόγω της καταρρακτώδους βροχής που για δεύτερο συνεχόμενο μεσημέρι έπληξε τα βόρεια προάστια της Αττικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε…

στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η κοπέλα ακινητοποιήθηκε περίπου 1 χλμ. μετά το ύψος γνωστού καταστήματος με παιδικά παιχνίδια.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής το πλήρωμα του οποίου απεγκλώβισε με επιτυχία την νεαρή οδηγό, η οποία είναι καλά στην υγεία της.

Η βροχή σάρωσε τα βόρεια προάστια της Αττικής

Για περίπου μια ώρα μετά τις 2 το μεσημέρι οι κάτοικοι των βορείων και των βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής έζησαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πρωτοφανείς σε ένταση βροχές που μετέτρεψαν πολλούς δρόμους σε «ποτάμια».

Η βροχή ξεκίνησε να πέφτει σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι και το Μαρούσι και σύντομα επεκτάθηκε προς τα βόρεια προάστια φτάνοντας μέχρι το Κρυονέρι και τον Άγιο Στέφανο.

Ενδεικτικό της έντασης του φαινομένου, για το οποίο πάντως είχαν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι, είναι το γεγονός ότι η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 85 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων.

Επίσης, ακινητοποιημένα ΙΧ καταγράφηκαν στη Λεωφόρο Σταμάτας, στον Άγιο Στέφανο, στην περιοχή του Παπάγου αλλά και στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου.

Οι μετεωρολόγοι αναμένουν ύφεση των φαινομένων από απόψε το βράδυ, αν και έως το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένονται βροχές και καταιγίδες στις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :