Πιτσιρίκια αρπάζουν τσάντες από γυναίκες οδηγούς

Ούτε καλά- καλά 6 χρόνων δεν είναι ο μικρότερος από τα τουλάχιστον… 20 τσιγγανόπουλα που έχουν γίνει φόβος και τρόμος για τις γυναίκες οδηγούς στον Πύργο, αρπάζοντας τσάντες και πορτοφόλια από τα αυτοκίνητά τους. Αλλά κι…

ο μεγαλύτερος δεν είναι πάνω από… 12!

Δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες έχει «χτυπήσει» η σπείρα των λιλιπούτειων πορτοφολάδων και τσαντάκηδων, αλλά η λεία της ήταν εξαιρετικά πλούσια, έστω κι αν σε μια περίπτωση δεν την… είδαν! Τελευταίο θύμα ήταν μια γυναίκα που δέχθηκε… εισβολή από τα παράθυρα ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό της. Πριν προλάβει να αντιδράσει, κάποιο από τα παιδιά άρπαξε το πορτοφόλι της με 180 ευρώ και τράπηκαν όλα σε φυγή.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα ανάλογης κλοπής την προηγούμενη ημέρα, είχε βάλει στο αυτοκίνητό της τα ψώνια από σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Φιλοθέης και ξεκίνησε με χαμηλή ταχύτητα, στάθηκε τυχερή. Το… τσούρμο των πιτσιρικάδων όρμησε από όλες τις πλευρές στο αυτοκίνητο και, καθώς η γυναίκα τα έχασε, κάποιος αυτά άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την τσάντα της, που είχε μέσα 2.600 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και το κινητό της!

Οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν αμέσως στον κοντινό καταυλισμό των τσιγγάνων, όπου βρέθηκε πεταμένη η τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν ακόμη… 1.900 ευρώ (!) και το κινητό που δεν είδαν ή δεν… εκτίμησαν οι ανήλικοι δράστες! Παρά τις προσαγωγές και τις ανακρίσεις, πάντως, άκρη για την ταυτότητα των ανήλικων δραστών δεν βρέθηκε.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :