Τζιχαντιστής απειλεί ΗΠΑ και συμμάχους τους με επιθέσεις

Υποστηρικτής των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους απειλεί με επιθέσεις τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους αν συνεχίσουν τη στρατιωτική τους δράση εναντίον της οργάνωσης, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης…

των ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE.

Το μήνυμα, που εμφανίστηκε σε φόρουμ των τζιχαντιστών στο Διαδίκτυο, είναι μία από τις λίγες απαντήσεις υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους στην ανακοίνωση της Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα ότι ετοιμάζεται να επεκτείνει τις αεροπορικές της επιθέσεις κατά της οργάνωσης και στη Συρία.

Η ανάρτηση στον ιστότοπο Minbar Jihadi Media καταδικάζει την «παρέμβαση στις υποθέσεις άλλων λαών» και προειδοποιεί ότι αυτή θα προκαλέσει όμοια αντίδραση, αναφέρει το SITE. Θα οδηγήσει σε μία όμοια αντίδραση της ίδιας ισχύος με στόχο τα αμερικανικά βάθη και επίσης τα συμμαχικά έθνη και σε όλους τους τομείς», αναφέρει το μήνυμα μεταφρασμένο από την αραβική γλώσσα, σύμφωνα με το SITE.

Το μήνυμα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, καλεί τους πολίτες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους να εναντιωθούν στις κυβερνητικές ενέργειες κατά της οργάνωσης.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :