Νέο περιστατικό με καταδίωξη δουλεμπορικού στην Ψέριμο

Νέο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες

με καταδίωξη δουλεμπορικού και ρίψη προειδοποιητικών βολών σημειώθηκε ανοιχτά της Ψερίμου. Λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί αντίστοιχο επεισόδιο με τρεις τραυματίες.

Σύμφωνα με…

τις πρώτες πληροφορίες από

το υπουργείο Ναυτιλίας, πλωτό του Λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε ταχύπλοο με αλλοδαπό διακινητή, ο οποίος νωρίτερα είχε αποβιβάσει σε παραλία του νησιού έντεκα παράτυπους μετανάστες.

Ακολούθησε καταδίωξη του δουλεμπορικού, το οποίο παρά τα προειδοποιητικά σήματα δεν σταμάτησε, αντίθετα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, επιχείρησε

επανειλημμένα να εμβολίσει το πλωτό σκάφος του Λιμενικού.

Ωστόσο οι άνδρες που επέβαιναν σε αυτό έριξαν προειδοποιητικές βολές, αλλά και στοχευμένες στην εξωλέμβια μηχανή του σκάφους. Οι βολές στη μηχανή είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του σκάφους και τη σύλληψη του Τούρκου χειριστή του ταχυπλόου να σταματήσει και να συλληφθεί.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :