Προτάσεις για 11 δρομολόγια καθημερινά στη γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη

Η έλευση του νέου πλοίου «Fior Di Levante» ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα αφού συνολικά για τη γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη έχουν υποβληθεί προτάσεις για 11 δρομολόγια την ημέρα, από τρεις διαφορετικές εταιρείες.

Πιο συγκεκριμένα,…

αίτημα για 4 δρομολόγια την ημέρα έχει υποβληθεί από την Κοινοπραξία Πλοίων «ΙΟΝΙΑΝ FERRIES», ενώ τον ίδιο αριθμό δρομολογίων την ημέρα έχει ζητήσει και η εταιρεία «Levante», στην οποία ανήκει το καινούργιο πλοίο.

Τρία συνολικά δρομολόγια έχει ζητήσει η εταιρεία «Kefalonian Lines», ώστε τα δύο να πραγματοποιούνται από το «Νήσος Κεφαλονιά» και το τρίτο από το «Ζάκυνθος Ι».

Σημειώνεται πως, οι αρχικές προτάσεις των εταιρειών δεν είχαν γίνει αποδεκτές από το Λιμεναρχείο, το οποίο καλείται να εκφράσει τη γνώμη του και οι διαφωνίες της υπηρεσίας αφορούσαν τις ώρες των δρομολογίων αφού είτε ορισμένα δρομολόγια συνέπιπταν, είτε είχαν ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ τους.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :