Άλλοι 13 άνθρωποι που κάνουν υπέροχα πράγματα για τα ζώα – Φωτογραφίες που μας γεμίζουν ελπίδα για τις σχέσεις μας με το ζωϊκό βασίλειο

Στις ειδήσεις, συχνά επικεντρωνόμαστε σε ανθρώπους που κακοποιούν ζώα και παραβλέπουμε την καλοσύνη με την οποία κάποιοι άλλοι τους συμπεριφέρονται.

Μετά την επιτυχία του πρώτου μας ποστ, εδώ συγκεντρώσαμε άλλους 13 ανθρώπους που μας συγκινούν με την προσπάθεια που καταβάλουν για να βοηθήσουν τους αξιολάτρευτους φίλους μας.

1. Αυτός ο πεζοναύτης βρήκε τέσσερα μωρά κουνελάκια αποκλεισμένα με τη νεκρή μαμά τους. Αντί να τα αφήσει να πεθάνουν, τα πήρε μαζί του. Τα φρόντιζε μέχρι να μπορέσουν να ελευθερωθούν ξανά στη φύση. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πεζοναύτη να ταίζει ένα από τα μωρά με το σταγονόμετρο.

2. 3. Αυτός είναι ο Chris P.Bacon, γεννήθηκε μη μπορώντας να χρησιμοποιήσει τα πίσω του πόδια. Η αναπηρική του καρέκλα είναι κατασκευασμένη από κομμάτια Lego.

4. Το κουνέλι αυτού του άστεγου άντρα πετάχτηκε κάτω από μια γέφυρα από έναν περαστικό και αυτός αμέσως έπεσε στο ποτάμι για να τη σώσει και να της επαναφέρει τις αισθήσεις της. Του απονεμήθηκε βραβείο, του δώθηκε τροφή για ζώα και του προσφέρθηκε δουλειά ενώ ο περαστικός κατηγορήθηκε για κακοποίηση ζώου.

5. Αυτός ο άστεγος άντρας που ζει στους δρόμους της Βραζιλίας έχει αρκετά κατοικίδια τα οποία περιποιείται και φροντίζει με τα ελάχιστα χρήματά του, που δε φτάνουν να ταίσει ούτε τον εαυτό του.

6. 7. Άντρας απαλύνει τον πόνο του ηλικιωμένου σκύλου του που πάσχει από αρθρίτιδα πηγαίνοντάς τον για απογευματινά μπάνια στη λίμνη Superior.

8. Σκύλος πέφτει θύμα των δακρυγόνων. Τούρκοι διαδηλωτές τον βοηθούν.

9. Ένα πανεπιστήμιο έδωσε τιμητικό μεταπτυχιακό σε έναν σκύλο-οδηγό, ο οποίος συνόδευε το αφεντικό του σε όλα τα μαθήματα.

10. Άντρας σώζει τέσσερα κουτάβια από ξαφνική πλημμύρα στις Φιλιππίνες.

11. 12. 13. Η γυναίκα μου είπε στην κόρη μου ότι η γατούλα πονάει (αρθρίτιδα) και ότι πρέπει να είναι προσεκτική μαζί της. Εκείνη απάντησε: ‘Οκ, θα της διαβάσω κάτι΄.

Πηγή

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :