Λέσβος: Βρήκαν τον αφισοκολλητή που διαπόμπευσε 25χρονη λέγοντας ότι έχει AIDS

Δεν έφτανε που έβγαλε στη φόρα τα προσωπικά δεδομένα μιας νέας γυναίκας μοιράζοντας φέιγ βολάν και κολλώντας αφίσες στη Μυτιλήνη με τα στοιχεία και τη φωτογραφία της που έδειχναν ότι είναι φορέας του AIDS, έκανε και… λάθος…

διάγνωση» ο 46χρονος που εντοπίστηκε μετά από έρευνες πέντε ημερών!

Ο κανιβαλισμός του άγνωστου τότε δράστη, που προέβη στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της γυναίκας με την επισήμανση ότι πάσχει από ανίατη λοιμώδη νόσο και ενός αντίγραφου ιατρικού εγγράφου που δήθεν το επιβεβαίωνε, είχε προκαλέσει αποτροπιασμό την περασμένη Πέμπτη. Μάλιστα, οι κάτοικοι της Μυτιλήνης που κατήγγειλαν την υπόθεση στο αστυνομικό τμήμα, είχαν ξεκολλήσει και καταστρέψει το υλικό που βρήκαν στην γειτονιά τους.

Οι έρευνες οδήγησαν στον 46χρονο δράστη, που όχι μόνο ρεζίλεψε την άτυχη 25χρονη, αλλά και την εμφάνισε ως πάσχουσα από AIDS και φορέα του ιού HIV, ενώ είδε απλώς τον πολύ συνηθισμένο στις γυναίκες ιό HPV, δηλαδή… κοινά κονδυλώματα! Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διαρροή ιατρικού απορρήτου και διασπορά ψευδών ειδήσεων, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :