Αναβίωσε με την αναπαράσταση το διπλό φονικό στη Μάνη

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ολοκληρώθηκε στην περιοχή χωριού Αλτομυρά η αναπαράσταση για τη δολοφονία του 26χρονου Κώστα Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη που είχε γίνει τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου.

Οι…

δύο 18χρονοι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν με διαφορετικά αυτοκίνητα από τις φυλακές Αυλώνα, όπου κρατούνται και υπέδειξαν όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα ενώπιον της ανακρίτριας και του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, του ιατροδικαστή και των δικηγόρων της υπεράσπισης Αλέξη Κούγια και της οικογένειας Σγούρου Πέτρου Μαντούβαλου.

Η πρόσβαση στο σημείο του διπλού εγκλήματος είχε απαγορευτεί από την Πέμπτη και η αναπαράσταση κράτησε σχεδόν δυο ώρες. Στη συνέχεια, οι δύο 18χρονοι και όσοι παρακολουθούσαν πήγαν στο σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί των δυο νέων κάτω από ένα γεφύρι στο δρόμο από Κάμπο προς Γαϊτσές. Η διαδικασία βιντεοσκοπήθηκε και το υλικό θα αποτελέσει στοιχείο της δικογραφίας για τη δίκη.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως δεν προκύπτει κάποιο νέο στοιχείο από την αναπαράσταση κι ότι η δολοφονία ήταν αποτέλεσμα της χρήσης αναβολικών, ενώ ο Πέτρος Μαντούβαλος απέφυγε να κάνει δηλώσεις. Η αναπαράσταση είχε ζητηθεί από την οικογένεια Σγούρου, επειδή είχε ενδείξεις ότι συγγενικό πρόσωπο ενός από τους 18χρονους γνώριζε ότι η δολοφονία ήταν προσχεδιασμένη και βοήθησε στην συγκάλυψή της.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :