«Δυο μέτρα και δυο σταθμά από τη Δύση στη διένεξη Ρωσίας- Ουκρανίας»

Στο θέμα των κυρώσεων και του εμπάργκο κατά της Ρωσίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην παρέμβασή του στο συνέδριο του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών που ολοκληρώθηκε σήμερα. Σύμφωνα…

με τον κ. Καμμένο η διεθνής κοινότητα «και ιδίως η Ευρωπαϊκή Ένωση» επέδειξε «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Ελήφθησαν μέτρα κατά της Ρωσίας για το θέμα της Ουκρανίας. Στην Ουκρανία είχαμε ξεκάθαρα ένα πραξικόπημα μιας νεοναζιστικής οργάνωσης, που χρηματοδοτήθηκε από μη κυβερνητικές οργανώσεις Δυτικών. Ο κ. Βεστερβέλε, ο υπουργός της Γερμανίας, επισκέφθηκε και ο ίδιος προσωπικά τους δήθεν εξεγερμένους. Το Ίδρυμα Κλίντον, το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με τους κερδοσκόπους, όπως τον κ. Σόρος και τους υπολοίπους που έχει και ως επίσημους χρηματοδότες, ήταν από την πίσω πλευρά εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών, γιατί θέλω να ξεχωρίσω, είναι άλλο το administration και άλλο κάποια συμφέροντα τα οποία υπάρχουν», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε, επίσης, ότι θα έπρεπε η Ευρώπη να λάβει μέτρα και κατά της Τουρκίας «όταν εισβάλει μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ και δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει ως κράτος την Κυπριακή Δημοκρατία που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης» και προσέθεσε: «Όχι απλώς δεν πάρθηκαν μέτρα, αλλά από την μια πλευρά η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να χρηματοδοτεί την Τουρκία με τα προγράμματα για τις χώρες μη μέλη. Συνεχίζει να καλύπτει την Τουρκία, ουσιαστικά με τη στρατιωτική παρουσία στον τόπο του εγκλήματος».

Τέλος, αναφέρθηκε στη στάση της Ρωσίας απέναντι στη χώρα μας, και είπε ότι η απόφαση της κυβέρνησης να λάβει μέτρα απέναντι στη Ρωσία «αποτελεί ένα έγκλημα πρώτα από όλα ηθικό», σημειώνοντας ότι ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής οικονομίας στηρίχθηκε στις ελληνικές εξαγωγές στη Ρωσία, και τον τουρισμό από τη Μόσχα, όπου «τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αυξηθεί σε τέτοιο σημείο που ολόκληρες οικονομίες, ολόκληρα νησιά, στηρίζονται στον ρωσικό τουρισμό».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο Δρ. Βλαντιμίρ Κοζίν, διευθύνων σύμβουλος, επικεφαλής της ομάδας συμβούλων του Ρωσικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών. «Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν πρέπει: Να χρηματοδοτούν άλλους πολέμους «δι αντιπροσώπου», να αποσταθεροποιούν τις άλλες, εκλεγμένες κυβερνήσεις, να δαιμονοποιούν άλλους ηγέτες, να επεμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη», είπε και ανέφερε ότι υπάρχουν μέθοδοι της CIA για να ανατρέπουν κυβερνήσεις, μέσω εκλογών, με τη διοργάνωση φτιαχτών εξεγέρσεων, ενώ υποστήριξε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ βοήθησαν στην εμφύτευση φιλοδυτικού καθεστώτος στο Κίεβο τον περασμένο Φεβρουάριο. «Η CIA μπορεί να κατασκευάσει ένα πραξικόπημα σε τρίτη χώρα αλλά δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει», σημείωσε ο κ. Κοζίν.

Τέλος, ανάμεσα στους ομιλητές στο συνέδριο ήταν και ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος αναφέρθηκε στον «Αποχριστιανισμό της Ευρώπης».

Αναφέρθηκε στη νέα εποχή της Ευρώπης, η οποία όπως είπε είναι αντίθετη στην Εκκλησία. «Στόχος της νέας παγκόσμιας τάξης είναι ο διαχωρισμός της ορθόδοξης Εκκλησίας από το έθνος» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι «δεύτερος στόχος είναι η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας, και η προσπάθεια αποϊεροποίησης της Κυριακής».

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :