Καρπενήσι: Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για πώληση βεγγαλικών

Νωρίς- νωρίς άρχισαν οι πωλήσεις παράνομων πυροτεχνικών ειδών και, μαζί με αυτές, ξεκίνησαν και οι… συλλήψεις των εμπόρων που τα διακινούν! Πρώτος στη λίστα ήταν ένας ιδιοκτήτης παντοπωλείου στην ευρύτερη περιοχή της…

Δομνίστας στην Ευρυτανία.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έλεγχο στο κατάστημά του, ανακάλυψαν ότι διέθετε προς πώληση δυο βεγγαλικά σε συσκευασίες των 25 βολών το καθένα και 5.482 παιδικά αθύρματα κι έτσι τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια Καρπενησίου που, μετά την προανάκριση, τον παρέπεμψε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Αλλά και στην Κρήτη συνελήφθη ένας 49χρονος Βούλγαρος, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου σε περιοχή του Δήμου Χανίων να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι- στυλό, 13 φωτοβολίδες, τρία πτυσσόμενα μαχαίρια με λάμες μήκους οκτώ εκατοστών και 50 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και για παραβάσεις του νόμου περί βεγγαλικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :