Συνελήφθη πιλότος γνωστής αεροπορικής εταιρίας για λαθροδιακίνηση

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έναν πιλότο και υπαλλήλους γνωστής αεροπορικής εταιρείας για παράνομη διακίνηση μεταναστών, μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό…

Μέγαρο, όπου και ανακρίνονται. Στην υπόθεση φέρονται ότι εμπλέκονται συνολικά 9 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν αστυνομικοί εντόπισαν την αεροσυνοδό που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα και η οποία φέρεται ότι διευκόλυνε αλλοδαπούς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα να περάσουν τις πύλες του αεροδρομίου, όταν εκτελούσε υπηρεσία.

Οι μετανάστες είχαν προορισμό κυρίως τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Μετά την έγκριση του σχετικού αιτήματος προς τις δικαστικές αρχές, η αστυνομία πέτυχε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εντόπισε επιλήψιμες συνομιλίες, μεταξύ των εμπλεκομένων.

Έτσι προέκυψε και η εμπλοκή του πιλότου που εκτελούσε πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας κι ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί στην Αθήνα. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικοί συνέλαβαν την προϊσταμένη ιδιωτικής εταιρείας εξυπηρέτησης αεροπλάνων, της παραπάνω αεροπορικής εταιρείας.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :