«Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω σχέση με τη ΝΔ»

Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη ΝΔ» επανέλαβε ο Γιώργος Σούκουρας, τον οποίο κατήγγειλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου ότι την προσέγγισε με σκοπό τον χρηματισμό…

προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Σούκουρας ζήτησε παράλληλα συγνώμη από τον Παναγιώτη Μελά και διέψευσε ότι άφησε να εννοηθεί ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαφοροποιήθηκε απ» τη γραμμή του κόμματος γιατί χρηματίστηκε.

Ο Γιώργος Σούκουρας, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, παραδέχθηκε ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο Facebook, ενώ στη νέα του παρέμβαση, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, εξήγησε ότι έχει επισκεφθεί το γραφείο της κ. Ξουλίδου αλλά και των Άδωνι Γεωργιάδη και Νότη Μηταράκη «για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών».

Χαρακτήρισε, επίσης, προσωπικές απόψεις τα όσα ανέφερε στα μηνύματά του προς την κ. Ξουλίδου στο Facebook. Στο μήνυμα έγγραφε: «1-0 Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;». Ωστόσο, ο Γ. Σούκουρας είπε ότι στην ουσία επρόκειτο για ερώτηση. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μελά» επανέλαβε πολλές φορές.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :