Δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην Παλλήνη

Συνελήφθησαν στις 19-11-2014 το μεσημέρι στην περιοχή της Παλλήνης από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού, δύο Ελληνες, ηλικίας 23 και 44 ετών, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε…

ποινική δικογραφία για πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και των Νόμων περί όπλων και περί παραποιημένων οχημάτων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 19-11-2014, αστυνομικοί του Τ.Τ. Αττικής Οδού εντόπισαν Ι.Χ. φορτηγό, με οδηγό τον 23χρονο συλληφθέντα, να κινείται στην Αττική Οδό στο ύψος της Παλλήνης, παραβιάζοντας το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας και τον κάλεσαν να ακινητοποιήσει το όχημα. Ο οδηγός, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, επιχείρησε να διαφύγει, αλλά καταδιώχθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -99.000- πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τ.Α. Παλλήνης, στην οικία του 23χρονου, βρέθηκε εντός και συνελήφθη ο 44χρονος πατέρας του, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τα ανευρεθέντα λαθραία τσιγάρα είναι ιδιοκτησίας του.

Εντός της οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3.460- πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Ένα πιστόλι REPLICA. Ένας γεμιστήρας. 38 φυσίγγια.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Παλλήνης και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :