Ο Χαϊκάλης ήθελε να λαδωθεί

ΣΟΒΑΡΟΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ

Να ανατρέψει και να αντιστρέψει τα δεδομένα και τις εντυπώσεις που δημιούργησαν οι καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την υπόθεση απόπειρας… χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, προσπάθησε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, το πρόσωπο που υπέδειξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ως ενδιάμεσο. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ως μάρτυρα, καλούνται για συμπληρωματικές καταθέσεις ο Πάνος Καμμένος και ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου στην Εισαγγελία Εφετών, ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν εκείνος που αναφέρθηκε πρώτος στο ενδεχόμενο οικονομικού ανταλλάγματος σχετικά με την προεδρική εκλογή.

Ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε στον αρμόδιο εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο πως ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά τη διάρκεια συζήτησής τους, του είπε πως είναι ανοιχτός στο να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, προσθέτοντας όμως: «Αλλά να έχουμε και κάτι».

Εξηγώντας τις μετέπειτα πράξεις του, ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε πως πρόθεσή του ήταν να δοκιμάσει τον κ. Χαϊκάλη και να διαπιστώσει αν ο βουλευτής ήταν όντως διατεθειμένος να χρηματιστεί για την προεδρική εκλογή, και μέχρι σε ποιο σημείο μπορούσε να φτάσει.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κ. Αποστολόπουλος συμπλήρωσε δε πως είναι προσωπικός φίλος του κ. Χαϊκάλη και πως έχει αρκετές συζητήσεις μαζί του για οικονομικά, πολιτικά και προσωπικά ζητήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, η οποία διήρκεσε περίπου δυόμισι ώρες, κ. Αποστολόπουλος απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση, όμως ο δικηγόρος του τόνισε πως δεν προέκυψε καμία ποινική ή πολιτική ευθύνη για τον πελάτη του.

Υπογράμμισε πως ο πελάτης του παραδέχτηκε μεν πως είναι το πρόσωπο που ακούγεται στο οπτικοακουστικό υλικό που έχει παραδώσει ο κ. Χαϊκάλης, όμως σημείωσε πως το υλικό είναι προϊόν συρραφής και μοντάζ.

Βάσει της νομοθεσίας, το υλικό που έχει παραδώσει στις εισαγγελικές Αρχές ο κ. Χαϊκάλης θεωρείται μη νόμιμο, καθώς η καταγραφή δεν έγινε με σχετική εισαγγελική άδεια.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος ζήτησε με σημερινή του ανακοίνωση τη διερεύνηση κάθε καταγγελίας περί χρηματισμού βουλευτή έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, με εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας.

sofokleousin

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :