Με μήνυση προειδοποιεί τους εισαγγελείς η συνήγορος του Π. Χαϊκάλη

Με μήνυση για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας εις βάρος του αρμοδίου δικαστικού λειτουργού, προειδοποιεί η συνήγορος του Παύλου Χαϊκάλη Έλενα Τζούλη αν δεν διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του…

Γιώργου Αποστολόπουλου και η περίληψη εντός της δικογραφίας του απομαγνητοφωνημένου κειμένου των συνομιλιών μεταξύ του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. και του φερόμενου ως μεσάζοντα στην απόπειρα δωροδοκίας.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση της Έλενας Τζούλη: Σήμερα το πρωί, στις 8, μεταβήκαμε με τον κ. Χαϊκάλη στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, όπου υποβάλαμε ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου διά του κ. Διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου εκ νέου το αίτημά μας, όπως το είχαμε αιτηθεί και εχθές ενώπιον του κ. Παναγιωτόπουλου, προς άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου.

Επίσης, ζητήσαμε εκ νέου να περιληφθεί ως αποδεικτικό αναγνωστέο υλικό – έγγραφο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των συνομιλιών Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία και που έχουμε ενεχειρήσει νομίμως ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών κ.κ. Ντογιάκου και Παναγιωτόπουλου ήδη από τις 6 και 12 Δεκεμβρίου προς νόμιμη δικαστική χρήση.

Από δικαστικούς συντάκτες λάβαμε γνώση εχθές, μετά το πέρας της συμπληρωματικής κατάθεσης Χαϊκάλη, ότι ο Εισαγγελέας κ. Παναγιωτόπουλος έχει αποφασίσει τη μη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου και ότι σήμερα αναμένεται να εκδώσει εισαγγελικό πόρισμα.

Μετά ταύτα, δηλώνουμε πως αν δεν διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου και η περίληψη εντός της δικογραφίας ως αποδεικτικού αναγνωστέου υλικού – εγγράφου του απομαγνητοφωνημένου κειμένου των συνομιλιών που υπάρχουν στους υλικούς φορείς ήχου και εικόνας που έχουμε ενεχειρήσει ενώπιον των Εισαγγελέων κ.κ. Ντογιάκου και Παναγιωτόπουλου προς νόμιμη δικαστική χρήση και μετά ταύτα η υπόθεση τυχόν οδηγηθεί στο αρχείο επιφυλασσόμεθα για υποβολή μηνύσεως για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας εις βάρος του αρμοδίου δικαστικού λειτουργού».

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :