ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΦΩΤΟ)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο. Αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε... την εξής δήλωση: «Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την τιμή να προσκληθώ ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας να παραστώ στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου. Θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα όχι μόνο για το πνευματικό έργο το οποίο έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη βοήθεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του Έθνους, με την παρουσία του στο Λευκό Οίκο, στην αμερικανική κυβέρνηση, προωθώντας τα συμφέροντα της πατρίδας μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Είναι προσωπική του επιτυχία η ανακοίνωση του Προέδρου Ομπάμα την 25η Μαρτίου με ένα όχι τυπικό διάγγελμα - δεν ήταν καθόλου τυπικό διάγγελμα, αλλά ουσιαστικό - όπως επίσης και οι διαμεσολαβήσεις του Προέδρου Ομπάμα στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον τελευταίο καιρό.

Θέλω να ζητήσω την ευλογία του, να τον διαβεβαιώσω ότι η Κυβέρνηση σε σχέση με τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις θα κάνει το καλύτερο δυνατό - στις 21 Μαΐου θα είμαι προσκεκλημένος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής - και να του ζητήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, για το Έθνος μας, να συνεχίσει τις παρεμβάσεις σε αυτή την πολύ σημαντική και σύμμαχο χώρα, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου ο ρόλος της Ελλάδας μπορεί να είναι τέτοιος, ώστε να αποτελέσει το σταθερό παράγοντα στην ευρύτερη περιοχή, διασφαλίζοντας πρώτα από όλα την ειρήνη, αλλά και τα συμφέροντα του ελεύθερου κόσμου».

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :