Αυτός είναι ο άνθρωπος που βλέπει πεντακάθαρα στο σκοτάδι!

Ο Gabriel Licina είναι ο άνθρωπος που με τη βοήθεια της επιστήμης κατάφερε να διακρίνει σχήματα και κινήσεις στο βαθύ σκοτάδι...

200% καλύτερα από ό,τι οι απλοί άνθρωποι με καλή όραση.

Το εγχείρημα αυτό, έφερε εις πέρας η επιστημονική ομάδα από τον οργανισμό "Science for the Masses" έπειτα από τη χρήση ενός ειδικού κολλύριου στα μάτια του Gabriel. Επρόκειτο για ένα διάλυμα της ουσίας "χλωρίνη e6" (ή αλλιώς Ce6), η οποία είναι μια χημική ένωση που βρίσκεται κυρίως στα ψάρια των πολύ βαθέων υδάτων και μερικές φορές χρησιμοποιείται ως φωτοευαισθητοποιητής σε θεραπείες για τον καρκίνο που είναι υποβοηθούμενες με λέιζερ. Η ευαισθησία της Ce6 στο φως έχει επιβεβαιωθεί ότι συμβάλλει στην βελτίωση της όρασης σε άτομα που έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Το πείραμα έγινε για πρώτη φορά με τη συμβολή του νεαρού όπου η επιστημονική ομάδα του τοποθέτησε μαύρους φακούς επαφής για να περιορίσουν την ποσότητα φωτός που θα πέρναγε στον βυθό του ματιού και έβαλαν στα μάτια του ένα διάλυμα από φυσικό ορό και από μικρή ποσότητα Ce6. Στο τέλος, του έδωσαν και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά για χρήση κατά τη διάρκεια της μέρας.

Αφότου η Ce6 έδρασε για 2 ώρες στα μάτια του Gabriel, ακολούθησε το εξής πείραμα: τη νύχτα, σε μια δασική έκταση χωρίς φωτισμό, ο Gabriel και άλλα 4 άτομα με πολύ καλή όραση και χωρίς άλλα βοηθήματα δοκίμασαν να διακρίνουν όσες περισσότερες ανθρώπινες φιγούρες είχαν τοποθετηθεί από τους ερευνητές σε απόσταση στα δέντρα.

Ο Gabriel είχε 100% επιτυχία ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μόλις 30-35%.

Ο ίδιος είπε ότι δεν ένιωσε κανένα πόνο και πως η μόνη διαφορά ήταν ότι το μαύρο του σκοταδιού έμοιαζε να είχε "ξεθωριάσει" και μπορούσε να αντιληφθεί καλύτερα τις σκιές ακόμα και τη νύχτα.

Τρεις εβδομάδες μετά το πείραμα, δεν καταγράφηκε κανένα πρόβλημα στην όραση και τα μάτια του Gabriel. healthpro.gr

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :