Παραμένουν οι βροχές-Βελτιώνεται ο καιρός το Σάββατο

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες...

οι οποίες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στις νοτιότερες περιοχές παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια. άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για το Σάββατο

Στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στην Πελοπόννησο και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. piraeuspress.gr

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :