Ξεσπά η Αθηνά Ωνάση: Μετάνιωσα που πούλησα τους τάφους των…

Ποιο το ξέσπασμα της Αθηνάς Ωνάση για τους τάφους των προγόνων της...

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το πάρτι της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα, της ιδιοκτήτριας του Σκορπιού,η Αθηνά Ωνάση φέρεται να μετανιώνει για την πώλησή του. Δεν έπρεπε να πουλήσω το νησί. Εκεί βρίσκεται ο τάφος της μάνας μου», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε σε στιγμή εξομολόγησης η Αθηνά Ωνάση σε πρόσωπο του στενότατου περιβάλλοντός της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, το έντυπο έχει εξασφαλίσει πληροφορίες από πρόσωπο που βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει πρόσβαση στη χρυσή κληρονόμο και τον σύζυγό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αθηνά ομολογεί ότι δεν είχε ποτέ καμία σχέση και κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τον Σκορπιό, το διεθνώς γνωστό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά εξέφρασε ότι έχει μετανιώσει για την πώλησή του στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αφού εκεί βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της. Ήταν πολλοί αυτοί που την είχαν συμβουλέψει να μην πουλήσει το νησί. Ακόμη και πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή της και δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με την οικογένεια Ωνάση. Δυστυχώς, δεν τους άκουσε και τώρα το έχει μετανιώσει πικρά», αναφέρει στο Λοιπόν το πρόσωπο που μετέφερε την κατάσταση.

Πάντως, η Αθηνά Ωνάση, όπως γράφτηκε και στα διεθνή Μέσα, έχει επικοινωνήσει με την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Κατερίνα Ριμπολόβλεβα, ζητώντας της να επισκεφθεί το νησί μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, με πλήρη μυστικότητα.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :