ΟΡΙΣΤΙΚΟ - ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ "ΝΑΙ" ΝΑ ΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!!!

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Επιβεβαιώνεται από κύκλους της Κομισιόν η εκτίμηση του Fimotro, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία μέχρι την Κυριακή ότι και να προτείνει η Ελληνική πλευρά ακόμα και εάν πει σε όλα "ΝΑΙ"!!! Ως εκ τούτου το σημερινό Eurogroup...

σύμφωνα πάντα με την Κομισιόν, θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, ώστε να μην υπάρξει συμφωνία μέχρι την Κυριακή και εάν εκλεγεί το "ΝΑΙ" να παραιτηθεί από πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Η συμφωνία θα κλείσει, ούτως ή άλλως εάν ο κόσμος αποφασίσει να ψηφίσει "ΝΑΙ" και μόλις ψηφιστεί από τη Βουλή τη Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα να είναι ο δεύτερος πρωθυπουργός μετά τον ΓΑΠ που θα στείλουν στο σπίτι του οι δανειστές! Αυτό είναι το σχέδιό τους και το Fimotro όπως πάντα αποκαλύπτει τι εξυφαίνεται στις Βρυξέλλες εν αγνοία της χώρας.

Αυτό επιβεβαίωσε πριν από λίγο, Ευρωπαίος αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ανέφερε πριν από λίγο ότι η επιστολή που απέστειλε προς του θεσμούς ο πρωθυπουργός περιέχει στοιχεία που θα είναι δύσκολο να γίνουν δεκτά τουλάχιστον από κάποιες κυβερνήσεις. Υπάρχουν ακόμη εκκρεμμότητες» ανέφερε αξιωματούχος της ευρωζώνης. «Η επιστολή αναφέρει, για παράδειγμα, μεταρρύθμιση στην αγορά εργασίας από το φθινόπωρο. Είναι μόνο μια πρόταησ, τίποτα παραπάνω». Δεν πιστεύω ότι το Eurogroup πια δίνει πίστη σε αυτές τις υποσχέσεις έτσι απλά. Παρεμπιπτώντως, ζητούν την παράταση του προγράμματος, που έχει ήδη λήξει» πρόσθεσε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :