Ένα πάμφθηνο αλλά αποτελεσματικό ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: Η μάσκα που ταιριάζει σε όλες και κοστίζει λιγότερο από μισό ευρώ!

Yπάρχουν πολλές συνταγές για την περιποίηση του δέρματος, που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας. Έτσι πολλές φορές είναι δύσκολο να καταλάβετε ποια είναι αυτή που ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα σας…

Υπάρχει όμως ένα βασικό συστατικό για τη μάσκα που θα φτιάξετε και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό το μαγικό συστατικό είναι το αγγούρι.

Το αγγούρι προσφέρει πολλά οφέλη στο δέρμα, αφού το ενυδατώνει και το αναζωογονεί άμεσα. Παρακάτω θα βρείτε δύο διαφορετικές συνταγές, που έχουν το αγγούρι σαν βασικό συστατικό. Με την μάσκα αυτή θα έχετε τέλειο δέρμα με ελάχιστο κόστος! Υλικά για μάσκα για ξηρή επιδερμίδα

1/2 αγγούρι πλυμένο

1 κουταλιά της σούπας μέλι

4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Διαδικασία και Εφαρμογή:

Ανακατέψτε το αγγούρι με το μέλι και το χυμό λεμονιού. Εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο με τα χέρια σας. Αφήστε το να στεγνώσει για 30 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Απλώστε την ενυδατική σας κρέμα για επιπλέον ενυδάτωση. Αυτή η συνταγή θα θρέψει και θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας, εξισορροπώντας την ενυδάτωση.

Υλικά για μάσκα για λιπαρό δέρμα

1 αγγούρι

5 φύλλα μέντας

1 ασπράδι αυγού

Διαδικασία και Εφαρμογή:

Κόψτε το αγγούρι σε μικρά κυβάκια. Ανακατέψτε με τα φύλλα μέντας, ενώ χτυπάτε το ασπράδι ξεχωριστά. Όταν είναι έτοιμο, προσθέστε το ασπράδι στο μείγμα και ανακατέψτε ξανά. Όταν γίνουν ένα μείγμα εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο και το λαιμό σας με τα δάχτυλά σας. Αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τα φύλλα μέντας θα έχουν πολύ δροσιστική και αναζωογονητική οφέλη, ενώ το ασπράδι θα εξισορροπήσει το επίπεδο των ελαίων στο δέρμα σας.

Πηγή

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :