Φράσεις επιτυχημένων επιχειρηματιών!

Άνθρωποι παγκόσμιας φήμης, που πέτυχαν και με το παραπάνω στον επιχειρηματικό κλάδο αφήνουν παρακαταθήκη τα λόγια τους για εκείνους που θέλουν να τους μοιάσουν. Από τον Bill Gates, τον Steve Jobs μέχρι και την Oprah Winfrey, τα επιχειρηματικά μυαλά αποκαλύπτουν τα μυστικά που θα μας φτάσουν στην κορυφή. Bill Gates, συνιδρυτής Microsoft – Ο κόσμος δεν νοιάζεται για την αυτοεκτίμηση σου αλλά περιμένει να ολοκληρώσεις κάτι πριν αισθανθείς εσύ ο ίδιος καλά με τον εαυτό σου.

Steve Jobs, συνιδρυτής Apple – Δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας γι’ αυτό ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να επιτύχει σε ό,τι αγαπάει. Η ζωή είναι πολύ σύντομη.

Oprah Winfrey, ιδιοκτήτρια media – Αληθινή εντιμότητα σημαίνει να κάνεις το σωστό πράγμα γνωρίζοντας ότι κάνεις δεν ήξερε αν όντως διέπραξες το σωστό ή όχι.

Michael Dell, ιδρυτής Dell – Mην χάνεις τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να διαλέξεις την τέλεια ευκαιρία, γιατί έτσι θα χάσεις την σωστή ευκαιρία.

Jeff Bezos, ιδρυτής Amazon – Αν δεν θέλεις να σε κατακρίνουν, τότε μην επιχειρήσεις ποτέ τίποτα καινούργιο.

Larry Page, συνιδρυτής Google – Μπορείς να προσπαθήσεις να ελέγξεις τους ανθρώπους ή μπορείς να προσπαθήσεις να έχεις ένα σύστημα που αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Συνειδητοποίησα ότι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι πιο σημαντικό από το να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον κόσμο.

Sergey Bring, συνιδρυτής Google - Προφανώς όλοι θέλουν να είναι επιτυχημένοι αλλά προσωπικά θα επιθυμούσα ύστερα από χρόνια να έχω καταφέρει να είμαι καινοτόμος, φερέγγυος και να έχω κάνει μια αλλαγή στον κόσμο που μας περιβάλλει.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :