5 συμβουλές για να είστε πάντα όμορφη χωρίς μακιγιάζ και χτένισμα...

Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη ακόμη κι αν δεν είναι μακιγιαρισμένη... δεν έχει βαμμένα νύχια ή καλοχτενισμένα μαλλιά, αρκεί να περιποιείται τον εαυτό της από την κορυφή έως τα νύχια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δίνετε μεγάλη σημασία τόσο στην περιποίηση του προσώπου σας όσο και του σώματος και των μαλλιών σας, αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ και την ψυχολογία σας. Πρόσωπο:

1. Ως γυναίκες θα πρέπει να φροντίζετε την καθαριότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, πλένοντας το πολύ καλά με ένα σαπούνι και εφαρμόζοντας την αντίστοιχη ενυδατική κρέμα. 2. Αν το πρόσωπο σας έχει κάποιου είδους κοκκινίλες λόγω ερεθισμού, φροντίστε να το ηρεμήσετε, δημιουργώντας μια πάστα από βρώμη και νερό. Απλώστε τη στην επιδερμίδα σας, αφήστε την να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό. 3. Απομακρύνετε φυσικά τους μαύρους κύκλους με μια μάσκα από πατάτα, την οποία θα δημιουργήσετε τρίβοντας την. Πρόκειται για ένα λαχανικό που περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται κατεχολάση και βοηθά στη λεύκανση του δέρματος. Πάρτε λοιπόν την τριμμένη πατάτα και βάλτε την σε ένα τουλπάνι. Κάθε πρωί βάλτε το τουλπάνι με την πατάτα πάνω από τα μάτια σας για 5 λεπτά. Πόδια- Χέρια:

Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να περιποιείστε πολύ καλά τα άκρα σας. 1. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε κάθε τόσο ένα μανικιούρ στο οποίο θα απομακρύνετε τα περιττά πετσάκια που καλύπτουν και κάνουν το νύχι να φαίνεται άσχημο. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό, αφού καθημερινά θα πρέπει να απλώνετε λίγη κρέμα χεριών για να τα ενυδατώνετε, όπως επίσης να βυθίζετε τα νύχια σας σε ελαιόλαδο μια φορά την εβδομάδα. 2. Από την φροντίδα και την περιποίηση δεν πρέπει να ξεφεύγουν ούτε τα πόδια σας. Κάντε ένα πεντικιούρ και καθαρίστε τα νύχια σας από τα πετσάκια, αλλά μην παραλείψετε τις φτέρνες σας. Τρίψτε τις με τη ράσπα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα κάνοντας τις απαλές και λείες. Μαλλιά:

1. Μην παραλείψετε την φροντίδα των μαλλιών σας, διότι κανένα χτένισμα δεν μπορεί να αναδειχθεί, αν πρώτα τα μαλλιά σας δεν είναι σωστά περιποιημένα. Πηγή

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :