Τα πιο συχνά λάθη των νέων γονιών σε 15 ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!

Όσο κι αν προσέχετε, ρωτάτε, διαβάζετε βιβλία και ενημερώνεστε σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών, τα λάθη είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι, ειδικά για εσάς τους νέους γονείς που πρόσφατα προσθέσατε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας.

Το καλό είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνετε. Το κακό είναι πως κάποια λάθη δεν τα γλιτώνετε… Αφήνετε το μωρό να παίζει
ανεξέλεγκτα με το κινητό σας

Σε λιγότερο από 5 λεπτά θα έχουν σβηστεί όλες οι εφαρμογές, θα έχετε γεμίσει τη μνήμη με 35 φωτογραφίες με πάτωμα και ταβάνι και υπάρχει περίπτωση το αφεντικό σας να έχει λάβει το εξής μήνυμα: σδκφησξηφς.

Αγοράζετε υπερβολικά πολλές πάνες για νεογέννητα Τα μωρά μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι φαντάζεστε και αν το παρακάνετε με τις πάνες, το πιθανότερο είναι να σας μείνουν στην αποθήκη για… το επόμενο παιδί.

Χρησιμοποιείτε λάθος μέγεθος πάνας στο μωρό σας Κι όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν… διαρροές.

Τσιμπάτε την άκρη του δαχτύλου του, καθώς του κόβετε τα νύχια Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που πόνεσε η ψυχή σας με κάτι τέτοιο!

Αφήνετε το δίχρονο να σπρώχνει το καρότσι στο σούπερ μάρκετ Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δείχνει χαριτωμένο. Μέχρι να πέσει με φόρα στην πυραμίδα με τα μπουκάλια βότκας.

Σκουντάτε το μωρό όταν κοιμάται για να δείτε αν αναπνέει Και διαπιστώνετε ότι αναπνέει μια χαρά, όπως επίσης και ουρλιάζει μια χαρά.

Αφήνετε το μωρό στο κρεβάτι για ένα λεπτό Κι έπειτα κάνετε πάντα το κλασικό άλμα-βουτιά για να το πιάσετε δευτερόλεπτα πριν πέσει κάτω, τη στιγμή που γυρίσατε το κεφάλι σας από την άλλη.

Ξεχνάτε να πάρετε μαζί έξτρα ρουχαλάκια Αυτό συμβαίνει πάντα όταν το παιδί σας καλυφθεί με παγωτό σοκολάτα και χώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με μπόνους μια μικρή έκρηξη στο εσωτερικό της πάνας.

Κρατάτε το μωρό ψηλά αμέσως μετά το φαγητό Αυτό το λάθος δεν το επαναλαμβάνει κανείς.

Αφήνετε ένα γεμάτο ποτήρι ή κούπα κάπου που να φτάνει το παιδί Με μαθηματική ακρίβεια θα το βρείτε αναποδογυρισμένο με το περιεχόμενό του να λιμνάζει στο πάτωμα εντός δευτερολέπτων.

Ξενυχτάτε αφότου καταφέρετε να το κοιμίσετε Την επόμενη ημέρα καταλαβαίνετε πόσο κακή ιδέα ήταν κάτι τέτοιο.

Φεύγετε από το σπίτι και συνειδητοποιείτε ότι δεν πήρατε αρκετές πάνες μαζί σας Κι αυτό είναι κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί στο ραντεβού σας με τον παιδίατρο ή στην επίσκεψη στην πεθερά σας, έτσι ώστε να βρεθείτε αντιμέτωποι με την πιο σκληρή κριτική.

Αγοράζετε πολλά παιδικά ρούχα. Πάρα πολλά. Σίγουρα είναι μικροσκοπικά και χαριτωμένα, αλλά για να προλάβει να τα φορέσει όλα αυτά το παιδί σας, θα πρέπει να αλλάζει πιο συχνά και από την Britney Spears!

Πάτε βόλτα με το αυτοκίνητο χωρίς να στείλετε το παιδί στην τουαλέτα προτού φύγετε Αυτό αργότερα οδηγεί σε μία από τις 2 περιπτώσεις: 1) ψάχνετε να βρείτε οπωσδήποτε τουαλέτα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 2) φωνάζετε «φτάνουμε, φτάνουμε» καθώς το παιδί θα ξελαφρώνει στο καθισματάκι του…

Χτυπάτε κατά λάθος το κεφάλι του στο πλάι της κάσας της πόρτας καθώς το πηγαίνετε στο δωμάτιό του Και το καρούμπαλο που θα βγει στη συνέχεια θα είναι, δυστυχώς, κάτι που θα σας θυμίζει το λάθος σας για πολλές ημέρες μετά.

Πηγή

Via

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :