Ο νόμος του Μέρφυ στους άντρες


Έχετε ακούσει το νόμο του Μέρφυ ή τους νόμους του Μέρφυ...
Σύμφωνα λοιπόν με τους νόμους του Μέρφυ, η φέτα ψωμί που μόλις αλείψατε με μαρμελάδα πέφτει πάντοτε στο καινούριο ή στο καθαρό χαλί και πάντοτε από την

μεριά της μαρμελάδας.

Έτσι ... ενώ θεωρητικά είχατε 50% πιθανότητες να γλιτώσετε από τον κόπο του πλυσίματος αν η φέτα ψωμί έπεφτε από την μεριά που δεν ήταν αλειμμένη με μαρμελάδα, για κάποιο λόγο συμβαίνει πάντα το αντίθετο. Το θέμα μας βέβαια δεν είναι το ψωμί και η μαρμελάδα αλλά οι άντρες. Ισχύει άραγε ο νόμος του Μέρφυ και στους άντρες; Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι όσον αφορά τους άντρες, όλο βρίσκονται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή λες και έγινε εσκεμμένα έτσι ώστε να γνωρίσουν τον λάθος άντρα. Ισχύει όμως ο νόμος του Μέρφυ και στους άντρες; Γιατί μερικές γυναίκες βρίσκουν συνεχώς τον λάθος άντρα που φανερώνει τα "κουσούρια" του αργότερα;


Τι είναι οι νόμοι του Μέρφυ;
Κατ' αρχήν πριν πούμε οτιδήποτε καλό είναι να εξηγήσουμε τι είναι αυτοί οι περιβόητοι νόμοι του Μέρφυ. Ο μέρφυ ήταν μηχανικός αεροσκαφών στις Η.Π.Α. Μια μέρα λοιπόν κάνοντας δοκιμές για τις αντιδράσεις του ανθρώπινου σώματος σε ένα πείραμα έπρεπε να τοποθετήσουν αισθητήρες επιτάχυνσης στο σώμα του πιλότου. Οι αισθητήρες τοποθετήθηκαν με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα ο Μέρφυ να αγανακτήσει και να φωνάξει την περιβόητη φράση " Όταν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει " Από τότε η φράση αυτή έγινε πολύ γνωστή και εκτός αυτού ο κόσμος άρχισε να "δημιουργεί" μια σειρά από νόμους "γκαντεμιάς" που είναι γνωστοί ως νόμοι του Μέρφυ. Ορισμένοι από τους νόμους αυτούς είναι:


Όταν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει.
Βρίσκεις πάντα αυτό το οποίο δεν ψάχνεις.
Ανακαλύπτεις ότι χρειάζεσαι τα μακριά νύχια μόνο αφού τα κόψεις.
Η ικανότητα του καπνού να κατευθύνεται προς το μέρος ενός ανθρώπου είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ευαισθησία του ανθρώπου αυτού στον καπνό.
Όταν δεν βιάζεται το φανάρι είναι πάντα πράσινο.
Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται στην πιο ακατάλληλη στιγμή.
Η φέτα ψωμί πέφτει πάντοτε πάνω στο χαλί από τη μεριά της μαρμελάδας
κ.τ.λ.
Ο νόμος του Μέρφυ στους Άντρες
Όπως είδαμε παραπάνω, οι νόμοι του Μέρφυ δημιουργήθηκαν από τον απλό κόσμο για να περιγράψουν ή ακόμα και να σατιρίσουν μια κατάσταση απίστευτης γκαντεμιάς ..... όταν ολόκληρο το σύμπαν "συνωμοτεί" εναντίον σου. Ισχύει όμως ο νόμος του Μέρφυ στους άντρες; Πολλές γυναίκες είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι ισχύει. Αυτό το συμπέρασμα το βγάζουν επειδή οι ίδιες σε πολλές περιπτώσεις γνωρίζουν συνεχώς άντρες που δεν είναι κατάλληλοι για αυτές. Πολλές φορές μάλιστα υπάρχουν γυναίκες που είναι έτοιμες να κάνουν ακόμα και το μεγάλο βήμα αν γνωρίσουν τον κατάλληλο άντρα παρόλα αυτά φαίνεται ότι συνεχώς μπλέκουν με τους λάθος άντρες. Έτσι ... πολλές φορές βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή λες και ήταν γραφτό να γνωρίσουν τον λάθος άντρα.
Από την άλλη πλευρά βέβαια πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για γκαντεμιά αλλά για έλλειψη γυναικείας διαίσθησης ή πρόνοιας (όσον αφορά την επιλογή του άντρα). Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ότι οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους λιγάκι παραπάνω και να μην τα ρίχνουν στην τύχη η στην γκαντεμιά.


                                                                            -->
exodosclub.blogspot.gr



                                           
.. ..
/24wro.blogspot.gr/.    

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :