Ποιες σπιτικές θεραπείες βοηθούν στη μείωση των πόνων της περιόδου

Ποια είναι τα φυσικά τρόφιμα που μπορούν να μας βοηθήσουν;

Πόσες από εσάς υποφέρετε κάθε φορά που σας έρχεται η περίοδος; Ανυπόφοροι πόνοι στην κοιλιά, έντονη αιμορραγία.. ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε τους εαυτούς
μας, με φυσικές μεθόδους και είναι οι ακόλουθες:

1. Τζίντζερ: Βράστε ποσότητα νερού, ρίξτε τζίτζερ μέσα και αφήστε το να βράσει για λίγα λεπτά. Πιείτε το τρεις φορές την ημέρα, μετά τα γεύματα. Θα σας ανακουφίσει, αφού βοηθάει στο να μειώνεται η ροή της περιόδου.

2. Θυμαρίσιο τσάι: βράστε τα φύλλα του θυμαριού μέσα σε νερό για περίπου 10 λεπτά και πιείτε ελεύθερα όσο επιθυμείτε, καθώς και αυτό με τη σειρά του βοηθάει στον έλεγχο της ροής του αίματος.

3. Φύλλα μπαμπού: Τα φύλλα του μπαμπού, είναι μια άριστη θεραπεία στο σπίτι. Ένα αφέψημα από μπαμπού-φύλλα, μπορεί να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, για τη θεραπεία των προβλημάτων της εμμήνου ρύσεως, καθώς βοηθά στη ρύθμιση του κύκλου σας.

4. Τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο: Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανεπάρκεια του μαγνησίου είναι ένας πολύ κοινός παράγοντας που οδηγεί σε έντονη έμμηνο ρύση. Τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο, όπως σουσάμι, βρώμη, κακάο, κολοκύθα, πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή. Το μαγνήσιο βοηθά στη διακοπή της έντονης ροής.

5. Τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3: Η κατανάλωση ζωικών προϊόντων και ψαριών, καθώς και η κατανάλωση ιχθυελαίου και λινελαίου, που είναι πλούσια σε ωμέγα-3, είναι αποτελεσματικά στον περιορισμό της υπερβολικής αιμορραγίας κατά την έμμηνο ρύση.

Με τροφές από τη φύση μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να ανταπεξέλθει στους πόνους της περιόδου… Δοκιμάστε τες.
exodosclub.blogspot.gr



.to-periptero.com/.    

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :