20 μέρη στα οποία θα ψάξει μια γυναίκα για αποδείξεις

Αν έχεις κάτι να κρύψεις ή τελοσπάντων αν η κοπέλα σου σε υποψιάζεται σε αυτά τα 20 μέρη είναι σίγουρο ότι θα ψάξει…


1. Στις κλήσεις σου

Τις εισερχόμενες, τις εξερχόμενες, τις αναπάντητες, όλες. Οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, όπως αναπάντητες από μη καταχωρημένα νούμερα και τηλεφωνήματα από τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ μετά τις 9 το βράδυ, θα ερευνάται περαιτέρω.

2. Στα μηνύματά σου

Όχι μόνο όσα έχεις στείλει και έχεις λάβει, αλλά και τα μηνύματα που σε ειδοποιούν για εισερχόμενες κλήσεις όσο ήσουν εκτός δικτύου θα ελεγχθούν προσεκτικά. Επιπλέον, το κάθε κινητό έχει τα δικά του κόλπα (τα Sony Ericsson, για παράδειγμα, κρατούσαν μια λίστα με τα τελευταία νούμερα στα οποία έχεις στείλει μήνυμα). Τα κόλπα αυτά, εκείνη τα ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά.

3. Στον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού σου

Όσο επιμελώς και αν σβήνεις κλήσεις, υπάρχει πάντα και ο αναλυτικός που μπορεί να σε καρφώσει. Οπότε φρόντισε το μόνο νούμερο που επαναλαμβάνεται στη λίστα και το οποίο καλείς και μετά τα μεσάνυχτα να είναι το δικό της.

4. Στο WhatsApp σου

Περισσότεροι τρόποι να επικοινωνείς, σημαίνει και περισσότεροι τρόποι να πιαστείς. Όχι μόνο τσεκάρει τις συνομιλίες σου αλλά σημειώνει και τις ώρες που ήσουν last seen. Αν εσύ είπες πως πέφτεις για ύπνο στις 11, και εμφανίστηκες online στις 3, θα πρέπει να έχεις μια καλή εξήγηση για αυτό.

5. Στα email σου

Τι; Δεν ξέρει το password σου; Θα αστειεύεσαι φυσικά. Το να το αλλάξεις δεν θα βοηθήσει, διότι απλά θα κινήσει περισσότερες υποψίες. Ό,τι ενοχοποιητικό email δέχεσαι, πρέπει να εξαφανίζεται αυτομάτως. Ιδανικά, οφείλεις να έχεις έναν ξεχωριστό λογαριασμό, το μικρό παράνομο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σου.

6. Στο facebook, το msn, το gtalk σου

Επιδίδεσαι σε πονηρές συζητήσεις μέσω των social media; Chat-άρεις όλη μέρα από τη δουλειά, νομίζοντας πως αυτές τις συζητήσεις δεν θα τις δει ποτέ κανείς; Πόσο γελασμένος είσαι. Όλα τα παραπάνω κρατάνε αρχεία των συνομιλιών σου, στα οποία θα βρει τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση και εκείνη.

7. Στο trash bin σου

Οι γυναίκες που είχαν εμπειρία με άπιστο άντρα ξέρουν καλά πως οι αποδείξεις δεν θα είναι στο πιάτο, αλλά θα έχουν σβηστεί από τον δράστη επιμελώς. Γι’ αυτό το πρώτο μέρος που κοιτάζουν είναι οι virtual σκουπιδοτενεκέδες, τόσο το trash στα email σου όσο και το recycle bin στον υπολογιστή σου. Γι’ αυτό don’t litter, don’t recycle, αγαπητέ άπιστε. Delete. Delete. Delete

8. Στο ιστορικό σου

Μπορεί να μην έχεις ύποπτα email στο inbox σου και παράξενα σκουπίδια στα καλάθια των άχρηστων, αλλά το ιστορικό σου μπορεί να ρουφιανέψει όλες τις επίφοβες σελίδες που κοίταξες. Εκείνες των email σου, εκείνες στο facebook και φυσικά links που σε κάνουν να μοιάζεις περισσότερο ένοχος (όπως αυτό που είσαι τώρα). Το delete all δεν είναι μια σοφή κίνηση. Διάλεξε ένα – ένα τα ίχνη που θες να σβήσεις, διότι ένα πεντακάθαρο ιστορικό είναι πιο ύποπτο και από ένα εντελώς βρόμικο.

9. Στις τελευταίες κλήσεις του σταθερού τηλεφώνου σου

Δύο προς το κινητό της, τρεις προς τη μαμά σου, μια προς το 11888 και δύο προς ένα άγνωστο νούμερο. Να εύχεσαι αυτός που θα σηκώσει το άγνωστο νούμερο να είναι άντρας.

10. Στις αποδείξεις σου

Εκείνη δεν θυμάται να έφαγε πρόσφατα ωμό ψάρι. Εξήγησέ της, λοιπόν, πότε πήγες στο sushi εστιατόριο; Ή μάλλον άστο, ξέρει, γράφει η απόδειξη ποτέ πήγες. Επόμενη ερώτηση: με ποιόν πήγες;

11. Στις αποδείξεις του ΑΤΜ

Τις κρατάς και αυτές; Ακόμη και εκείνες που δείχνουν πως τράβηξες λεφτά από ένα ΑΤΜ στη Βάρκιζα τη μέρα που υποτίθεται πως έλιωνες σπίτι βλέποντας σειρές;

12. Στον αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας σου

Δεν αρκεί να πετάς τις αποδείξεις. Πρέπει να εξαφανίζεις και τον μηναίο σπιούνο που καταγράφει την κίνηση του λογαριασμού σου. Εκείνη λουλούδια δεν πήρε, η αδερφή σου έχει γενέθλια το Οκτώβριο, οπότε καλύτερα να έχεις έναν πολύ καλό λόγο γιατί πλήρωσες €30 σε ΑΝΘΗ – ΦΥΤΑ τον προηγούμενο μήνα.

13. Στα συρτάρια και τα ντουλάπια σου

Ναι, είναι ο προσωπικός σου χώρος. Αλλά guess what, από τη στιγμή που έχει καταλάβει πως την κοροϊδεύεις, σταματάς να έχεις προσωπικό χώρο. Δωράκια από την άλλη, κάρτες με αφιέρωση, memorabilia και φωτογραφίες, μην κάνεις τον κόπο να τα κρύψεις. Δώσ’ της τα στο χέρι καλύτερα, να γλιτώσεις και την ακαταστασία από το ψάξιμο.

14. Στα σκουπίδια σου

Όχι το virtual σκουπιδοτενεκέ σου, το καλύψαμε αυτό. Τα κανονικά σου, βρομερά σκουπίδια. Δεν είναι πολύ λογικό να περιλαμβάνουν γόπες μέσα εφόσον δεν καπνίζεις. Πόσο μάλλον γόπες από τσιγάρα slim. Εκτός αν θες πραγματικά να προσπαθήσεις να την πείσεις πως ο φίλος σου Βαγγέλης το γύρισε στα slim.

15. Στο αυτοκίνητό σου

Πρόκειται για ένα θησαυροφυλάκιο με clues: από το κάθισμα του συνοδηγού που μετακινήθηκε ανάλογα με το ύψος εκείνης που έβαλες μέσα και την πλάτη που είναι ελαφρώς πεσμένη, μέχρι μυρωδιές, τρίχες, πεσμένα λαστιχάκια κάτω από το κάθισμα και ύποπτα περιτυλίγματα στο τασάκι. Ναι, από μόνα τους αυτά δεν αποδεικνύουν τίποτα. Αλλά είναι μια καλή ενθάρρυνση για να συνεχίσει να ψάχνει.

16. Στην ατζέντα σου

Την άλλη Τετάρτη έχεις σημειώσει ένα Γ. Τι πάει να πει Γ; Γήπεδο; Γιατρός; Γιαγιά; ή μήπως Γιώτα; Μην χαίρεσαι, δεν πρόκειται να σε ρωτήσει. Απλά θα περιμένει να έρθει η Τετάρτη, για να δει που ακριβώς θα της πεις ότι ήσουν. Φρόντισε να είναι ένα από τα τέσσερα πρώτα (κατά προτίμηση Γιαγιά).

17. Στις τσέπες σου

Κέρματα, χαρτονομίσματα, αποδείξεις από το κυλικείο της δουλειάς σου. Αυτά πρέπει να βρει στις τσέπες σου όταν τις ψαχουλέψει μόλις γυρίσεις από το γραφείο. Όχι σπίρτα από το ξενοδοχείο ημιπαραμονής.

18. Στα άπλυτά σου

Όχι, δεν ψάχνει μόνο για το γνωστό κλισέ αποτύπωμα από κραγιόν (μα ποια φιλάει τους γιακάδες των πουκάμισων, τελοσπάντων;) αλλά και για άλλα hints, όπως λεκέδες από κρασί ενώ υποτίθεται πως δεν πήγες πουθενά όλη τη βδομάδα, μυρωδιές που δεν είναι ούτε το μαλακτικό, ούτε το άρωμά σου ή ακόμη και το καλό σου μεταξωτό εσώρουχο, που έχεις να το φορέσεις μαζί της από τα Χριστούγεννα.

19. Στους φίλους σου

Οφείλεις να ενημερώσεις τους ανυποψίαστους κολλητούς σου πως θα περάσουν από την Ιερά Εξέταση. Με το πιο χαριτωμένο ύφος της, θα προσπαθήσει να εξακριβώσει το άλλοθί σου: Είπες πως ήσουν με τα παιδιά σε αυτό το νέο μπαράκι στο κέντρο; Τον πρώτο θα τον ρωτήσει ακριβείς οδηγίες για το μέρος, τον δεύτερο τι διακόσμηση έχει και τον τρίτο τι ποτά σερβίρουν. Φρόντισε να είναι διαβασμένοι.

20. Σε εσένα

Και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν της παρείχε τις πολύτιμες πληροφορίες που ευελπιστεί (και ταυτόχρονα απεύχεται) να μάθει, η πιο σίγουρη πηγή είσαι τελικά εσύ. Εσύ που ξαφνικά έχεις άστατα εργασιακά ωράρια, εσύ που έχεις αλλάξει διατροφικές συνήθειες, εσύ που ξαφνικά σφύζεις από αυτοπεποίθηση. Και κυρίως εσύ που, άθελά σου, την κοιτάς, της μιλάς και κάνεις σεξ μαζί της διαφορετικά. Όλα εκείνα, δηλαδή, που εξαρχής την έβαλαν στη εξευτελιστική διαδικασία να ψάχνει.

Πηγή

Via

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :