Τα πόδια μας μας δείχνουν αν έχουμε προβλήματα υγείας

Καθρέπτης της υγείας είναι τα πόδια τα οποία ανάλογα με την εικόνα που δείχνουν φανερώνουν την κατάσταση της υγείας μας...
Κρύα πόδια Τα κρύα πόδια δείχνουν ότι ενδεχομένως ο θυρεοειδής αδένας δεν λειτουργεί σωστά. Δεν έχετε παρά να κάνετε μια εξέταση αίματος για να διαπιστώστε αν όντως πάσχετε και ο θεράπων ιατρό σας στη συνέχεια θα σας δώσει την κατάλληλη αγωγή. Άτριχα πόδια Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούν να βλέπουν στα πόδια τους οι γυναίκες είναι οι τρίχες. Ωστόσο αν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τρίχες στα πόδια σημαίνει κακή κυκλοφορία αίματος και αποτελεί ένδειξη εμφάνισης περιφερειακής αρτηριακή νόσος. Υπέρ μεγάλο δάχτυλο Όταν το μεγάλο δάχτυλο έχει υπερβολικό μέγεθος τότε μπορεί να έχετε αυξημένο ουρικό οξύ.

Στην αρχική φάση της νόσου αντιμετωπίζεται εύκολα και καλό είναι να αποφεύγεται το αλκοόλ και την κατανάλωση κρέατος. Μούδιασμα Τα μούδιασμα στα πόδια δείχνει σαφέστατα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ίσως να πάσχετε από περιφερειακή νευροπάθεια. Πάντως καλό είναι να κλείσετε αμέσως ραντεβού με το γιατρό σας για να προλάβετε τυχόν ζημιά στα νεύρα. Κίτρινα νύχια Ενδεχομένως η κατάσταση αυτή να κρύβει ότι πάσχετε από διαβήτης ή κάποιο αυτοάνοσο νοσήματα. Μη διστάσετε να πισκεφτείτε το γιατρό σας για την αντίστοιχη θεραπεία.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :