Απίστευτο ποδόλουτρο για να καταπολεμήσετε τους μύκητες στα πόδια

Τα πόδια παρουσιάζουν πολύ συχνά μυκητιάσεις γιατί

ιδρώνουν περισσότερο και πιο εύκολα από τα υπόλοιπα μέρη του σώματος... επειδή είναι “εγκλωβισμένα” για πολλές ώρες της ημέρας σε παπούτσια, χωρίς να
αερίζονται επαρκώς. Η παρακάτω συνταγή θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της μυκητίασης και των λοιμώξεων των ποδιών. Είναι αποτελεσματική και στην αντιμετώπιση του ονυχομύκητα, αν και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή. Υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) Μπορείτε να αναμίξετε οξυζενέ με νερό και να μουλιάστε τα πόδια σας στο μείγμα.

Αρκούν 100 ml οξυζενέ (το κοινό οξυζενέ του φαρμακείου) σε 1 λίτρο αποσταγμένου νερού. Μπορείτε να διαβάσετε τις θαυματουργές ιδιότητες του Οξυζενέ εδώ. Κάντε ένα ποδόλουτρο κάθε βράδυ. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Διττανθρακικό νάτριο Αν πρέπει να φοράτε κλειστά παπούτσια, μπορείτε να καταστρέψετε τα βακτήρια, φτιάχνοντας ένα διάλυμα από κρύο νερό και όξινο ανθρακικό νάτριο (σε αναλογία 3:1) και να το εφαρμόζεται καθημερινά στα πόδια σας. Καλαμποκάλευρο Το άμυλο καλαμποκιού είναι πολύ καλό μέσο απορρόφησης της υγρασίας των ποδιών.

Κάντε ένα μείγμα από μισό κουταλάκι του γλυκού καλαμποκάλευρο και λίγο ζεστό νερό. Ζεστάνετε το μείγμα στους 100 βαθμούς Κελσίου μέχρι να γίνει πιο σκούρο. Καθαρίστε πρώτα τα πόδια σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το για 1 λεπτό και ξεπλύνετέ το.

Πηγή

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :